I love life

Jeg er så glad for at jeg lever. Jeg tror ikke det er mulig å kjenne på den følelsen jeg sitter med nå uten å ha villet det motsatte så uendelig mye at man har vært helt ytterst på kanten. Jeg er så utrolig glad for at jeg lever, og det er helt ufattelig for meg at jeg faktisk kunne ha vært død. Det er ufattelig for meg at jeg var klar for det, og til og med ville det mer enn noe annet. Men her sitter jeg, og er så glad for at jeg fremdeles lever.

I blant kommer det scener i tv-serier som virkelig rører meg. Jeg begynte nesten å grine nå nettopp, da ei jente tok en heroinoverdose på badet hjemme hos seg og broren, som altså bodde sammen med henne på grunn av misbruket hennes. At hun kunne gjøre noe sånt mot ham! Dø der på badet, hvor han kom til å finne henne. Så lite empatisk! Men så kommer jeg på hvordan det er. Hva man tenker, hva man ikke tenker og hvorfor man gjør som man gjør.

Jeg har ikke blogget på lenge nå, rett og slett for at jeg har vært opptatt med å nyte det å leve. Jeg nyter hver eneste dag. Jeg jobber hardt med det jeg liker best, og jeg jobber hardt for å komme dit jeg vil med tanke på skolen, fotografering, jobb, fremtid og alt det der seriøse man må tenke på i blant. Samtidig er jeg fremdeles like redd som jeg ble med en gang årets depresjon slapp taket. Jeg har ikke vært frisk hele året rundt på… Evig lenge. Jeg har enda ikke klart det, jeg har enda ikke kommet dit. Det gjør at jeg stiller meg selv det samme spørsmålet gang på gang; Kommer jeg til å dø neste år? Eller kommer 2016 bli året da ting virkelig forandres – til det bedre? Det er umulig å vite nå, og begge deler er mulige. Her sitter jeg, nyter livet og er glad for at jeg lever, og tenker «Vær så snill, ikke dø neste år. Jeg vil virkelig leve, for jeg har så altfor mye jeg skal være med på! Jeg har så altfor mye jeg skal oppnå.»
Om jeg blir deppa til våren, så håper jeg noen kan finne frem dette blogginnlegget og lese det for meg. Høyt. Gang på gang på gang, så mange ganger som trengs. Hver dag, så jeg ikke får rom til å gi opp.

Men aller helst slipper noen det.

A little girl

lillevilja sintvilja shoot viljaboll1viljaivogn fnis

Herregud, så uvirkelig det føles at dette var Vilja for over seks år siden. Hun som har blitt så stor nå! Og smart og snill og god og morsom og rar og fantastisk. Dessuten er det gøy å se tilbake på bilder jeg tok for så lenge siden. Jeg har redigert disse på nytt, for der var det mye rar redigering kan jeg røpe. Og jeg tok enormt mange bilder og. Jeg mener… Så sinnsykt mange bilder, og innimellom ble det noen fine og. Men jeg tror det var mest flaks, haha! Anyways, jeg skal fortsette å bla i gamle minner, for det er utrolig kos. Hugs!

K L O K K E T R E N D

klokke1
Tjohei! Jeg har ei venninne som driver klokkebutikken www.klokketrend.no, og for et par uker siden fikk jeg denne fine klokka i posten! Det er av merket Daniel Wellington, som er et klokkemerke jeg har vært fan av lenge. De er så utrolig enkle og elegante, noe jeg liker veldig godt. Da passer den til alt, haha! Det var forresten også ei slik klokke jeg brukte på Independent Spirit Awards i LA i februar og! Og det er Tina (i den grønne kjolen på bildene i innlegget jeg nettopp linket til) som altså driver klokketrend.no!

klokke2
Modell: Elise Dalby, Norges Miss Universe-kandidat i 2014.
MUA: Jeanette Hansen

Siden det nærmer seg jul og julegaveshopping og alt det der, så syns jeg det er veldig greit å kunne gi litt rabatt på klokker til dere! Om dere bruker koden klokkedrea når dere handler på www.klokketrend.no, så får dere 15% avslag på alle klokker fra Daniel Wellington, Triwa og Nick Cabana! Jeg har alltid vært stor fan av Triwa-klokkene. Husker jeg blogga om dem en gang i 2009-2010, til og med. Trykk dere inn på siden, finn noen fine klokker til enten deg selv eller kjæresten eller en venn eller et familiemedlem, så slipper du å bli like julegavestressa som jeg blir hvert eneste år. Hugs!