Tiril, part two.

PhotobucketPhotobucket

Noen bilder til av Tiril. Det siste er helt klart min favoritt. Vakre Tiril! Syns forresten hun var veldig flink som modell også – i tillegg til å være pen mener jeg. Hun har ikke det typisk «jeg-prøver-å-være-modell»-uttrykket (som blant annet jeg har). Hun bare har det. Impressive. Kommer sikkert enda fler bilder etterhvert! Ciao.

Behind the scenes. Høhø.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Sånn så det altså ut behind the scenes når vi tok bilder på fredag. Planleggingsdag i barnehagen, så derfor ble Vilja, Elias og Adriana med oss. Litt stressende, men veldig gøy også. Helt til både Vilja og Elias falt med rumpene i hver sin sølepytt, ble våte og sure. Så det ble med andre ord en veldig rask shoot på fredag. Sånn kan det gå! Jaja, nå skal jeg og Vilja leke litt, og senere i dag skal vi ta en tur i bassenget igjen. Godt! Hugs.

Tiril.

Photobucket

God dag! I går hadde jeg og Liliann en liten fotografering med denne fine jenta. Tiril er blitt tatt opp som modell i Trend Models, og trengte derfor noen bilder for å promotere seg selv. Er hun ikke vakker? Hun minner meg faktisk litt om Triana Iglesias, og det er ingen dårlig ting. Fler bilder av vakre Tiril kommer etterhvert! Gleder meg dessuten til å ha en ordentlig shoot med henne også. En litt mer planlagt og detaljert shoot, hvor vi vet mer om akkurat hvilke bilder vi vil ta. Denne gangen ble det litt random i regnet i Ilaparken. Men hey, det er selvfølgelig knallgøy det også. Det føltes godt å ta i bruk Mr. Canon igjen, etter en ganske så lang støvsamleperiode. Tihi. Ciao!

Snart klart. Snaaaart…

Photobucket

Photobucket

Denne jenta var på fotografering hos meg for en stund siden, da jeg fremdeles hadde studioet på Frøya. Er hun ikke søt? Og så blid! Hihi. I morgen skal jeg og Liliann henge opp bakgrunnsoppheng i studio, så da er det straks klart for fotograferinger igjen! Endelig. Nå gleder jeg meg enormt til å ta masse bilder. Bestill gjerne time til fotografering allerede i dag altså! Jeg er motivert, dere aner det ikke engang. Jeg er klar for å ta de beste bildene jeg har tatt til nå! Ååååh, som jeg gleder meg. Har forresten oppdatert hjemmesiden min litt, ta gjerne en titt. Står litt greier innpå info også nå. About time… Hugs!

24mm f/1.4 til salgs!

Photobucket

Jeg selger mitt kjære 24mm-objektiv for 6000 kr. Objektivet er veldig pent brukt, så det er som nytt. Det er utrolig bra og veldig lyssterkt. Dessuten har det stor blenderåpning (f/1.4) som gjør til at du kan ta flotte bokeh-bilder! Her og her kan du se noen bilder jeg har tatt med det. Interessert? Send meg en mail på dreakarlsen@hotmail.com.

Søstersen selger forresten også noe. Hun har et speilreflekskamera fra Sony som hun bare lar ligge og støve ned, og det kan vi jo ikke ha noe av. Hun selger det veeeeeeldig billig, så er du ute etter et nybegynnerkamera du ikke vil legge så altfor mye penger i så er dette helt klart noe for deg. Kameraet er ikke i verdensklasse, men hallo. Det duger! Og er dessuten et veldig bra kamera å begynne med. For å lære. Anyways, hun krever ikke mer enn 1000 kr for det, så send en mail om du er interessert! Hugs!

Chaos.

Photobucket

Heihei! Ja, jeg vet at det plutselig ble masse Viljabilder på bloggen, men sannheten er at jeg ikke har rørt kameraet mitt på flere dager, så derfor har jeg ikke så mange andre valg. Da blir det Viljabilder. Jeg fyker rundtomkring, stresser litt vel mye, frem og tilbake, hit og dit. Jeg gjør alt på en gang, og ingenting hele tiden. Det er litt kaos, men jeg ser enden på det – etterhvert. Forhåpentligvis. Imens får dere hvile øynene dere på en trist Vilja, mens jeg tar frem tekoppen og en episode av Dexter. God kveld.

Photobucket

Ikke ulv i fåreklær, men…

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

… ulv i reveklær? Hihi. Neida. Vilja er jo snill som et lam! Okei, nå ble det aaaaltfor mange dyr her. Anyways, på videoen er det faktisk Vilja som lager de skumle revelydene i begynnelsen. Det skulle man kanskje ikke tro av å se på henne – at hun kan lage så fæle lyder mener jeg. På onsdag er det min tur til å ha Viljauke igjen, og jeg gleder meg! Savner henne utrolig mye hver uke jeg ikke har henne. Selvfølgelig. Bare se på henne! Vakker, liten skapning. Og så morsom som hun er! Den jenta har humor. Komiker! Hugs.

I changed my mind.

Photobucket

Siden det er en kreativ fotokonkurranse så ombestemte jeg meg, og slengte med dette bildet istedet. Det er jo kanskje litt mer… kreativt. Stem her om du vil (gjøre meg glad, og kanskje vil få meg til å slutte og mase også). Hadde satt veldig pris på det. Og hvis ikke; her får du i alle fall se et gammelt favorittbilde i reprise. Lille William var en drøm å fotografere, og jeg håper virkelig jeg og Liliann får fler nyfødtfotograferinger etterhvert som studioet vårt er oppe og går. Vi har så mange fine ting på lur! Gleeedeseg. Men nå skal jeg hoppe i dusjen jeg, er litt svett etter en jobbdag på Fame. Ciao!

Vilja in a wig.

PhotobucketPhotobucket

Vilja med parykk.

God kveld! Her kommer et par bilder av Vilja med parykk. Haha, jeg finner jo på litt rare ting iblant, og Vilja er heldigvis blitt en litt mer villig modell nå enn hun har vært tidligere. Til og med med feber, for dette er bilder fra i går da vi måtte ta en hjemmedag. I natt til i går ble jeg vekt av en sutrete Vilja med over førti i feber, stakkars. Hun er seriøst syk all the time. Snart har hun vel blitt immun mot det meste av basselusser. Jeg kan ikke forstå noe annet! Jaja, Kaj kom hjem fra jobb i går, så han tok over. Da slipper i alle fall jeg å bli smittet, høhø. Hugs!

Jørgen, part 2. From september, ehe.

PhotobucketPhotobucket

At jeg aldri lærer… Jeg begynte tidlig ikveld med å slette unna litt gamle og udugelige bilder, og fant selvfølgelig bilder jeg bare måtte redigere. Som for eksempel disse tre. Og nå er plutselig klokka snart ett igjen. Huff. Jaja, her er tre bilder av Jørgen tatt i Steinkjer i september. Jeg skulle jo egentlig fikse fler den gangen, men det gikk visst i glemmeboka ser jeg. Jaja. Nå skal jeg sove! Før jeg begynner å gå gjennom fler bildemapper. Skumle saker. Skummelt, skummelt. Natta!