Jeg bare stikker og føder, jeg.>

Nå stikker jeg til Orkanger og føder, jeg. Har ikke sovet i natt, og har hatt ujevne rier siden klokka to. Jordmor har nettopp vært her og sjekket, og ting var visst i gang. Hurra! Nå blir det bebis! Wish me luck! Hejdå!>

What’s on your mind?>

Hvor skal jeg begynne, jeg tenker på tusen ting samtidig, alt blir bare rot, irriterer meg over at de sorte nerdebrillene antagelig har blitt sendt tilbake dit de kom fra bare sånn helt uten videre, jeg må fortelle at jeg har fått inn hvite nerdebriller i shoppen, legger opp bilder av dem snart, må også fortelle at jeg skal pakke en haug med pakker, må på posten en tur snart, sende pakkene og hente pakker selvfølgelig, utløserknappen min ligger der skjønner du, dessuten har jeg kanskje fått sorte nerdebriller i posten i dag alikevel, kanskje, kanskje, jeg har fått to kviser på haka også, ganske store, ganske fæle, vanskelig å skjule, men egentlig ikke så store som jeg skal ha det til, jeg overdriver alltid, nytt domene også, www.drea.se, drea.no ble opptatt, stjælt, tatt fra meg, må på posten straks, har dessuten fått inn hvite nerdebriller i shoppen, bilde kommer, håper det ligger pakkelapper til meg i postkassa, må jo få sendt ut pakker snart, Ane Brun synger fra pc'n min, this voice, this voice, jeg hører altså stemmer i hodet, Ane Brun, nå må jeg pakke pakker, kan ikke bare sitte her og gjøre ingenting, litt sulten også i grunn, men mer lyst på te, en varm kopp te, det hadde vært noe, kanskje en bolle til også, kanskje føder jeg snart, pakkene, alle pakkene, posten, kafeen, møte June, www.drea.se, fredag, helg, slappe av, bare en uke til termin, kanskje føder jeg faktisk snart?

(Inspirert av Jon Fosse, jeg?)

>

Happy Birthday, Bloggen!>

Jeg har jo helt glemt å nevne at bloggen har bursdag i dag! I dag er det ett helt år siden jeg begynte å blogge, og det fortjener selvfølgelig litt feiring. Derfor baker jeg boller nå. Nam. (Det finnes alltid en god unnskyldning for å bake boller.) Så skåler vi (med smoothie) for at bloggverden ikke blir kvitt meg med det første. Det kommer garantert til å bli noen år til med blogging. Det er jeg sikker på. Jeg klarer jo ikke slutte. Hvorfor skulle jeg? Grattis med dagen, bloggen! Ha en fin kveld alle sammen, og bli gjerne med på feiringa. Ta deg en sjokolade, en bolle eller en kopp med kakao. Eller noe annet godt. Om du i det hele tatt syns det er noe å feire selvfølgelig. Ciao!

>

Mens jeg venter…>


Musthaves from Gina Tricot. Som jeg ikke bestilte likevel.

Ja, jeg har gått inn i ventemodus nå. Kanskje ikke så rart, med tanke på at det faktisk bare er ni dager til termin. Ni dager. Vel, denne ventemodusperioden er ikke lønnsom. Jeg har altfor god tid til å se rundt i alle nettbutikkene som finnes, og nå har jeg funnet fire plagg på Ginatricot.com jeg bare ha. Jeg var nære å bestille dem nå nettopp, men droppet ut akkurat rett før jeg skulle taste inn kortnummer og hele pakka. Jeg blir shoppesyk av å sitte hjemme med vondt bekken og tung mage, så det er på tide at det skjer noe snart. Så slipper jeg å bli blakk mener jeg. Jeg har jo andre ting jeg skal betale.

Var forresten hos jordmor i går. Alt var finfint, og jeg var der ikke så veldig lenge. Jeg har gått tom for ting å spørre om, og jeg er egentlig bare klar til å føde. Så klar som man kan bli i alle fall. Jeg tenker nesten ikke på annet nå. Ikke på natta engang. Jeg drømmer om fødsel og baby og amming hver natt, og ei natt drømte jeg at babyen vår lærte seg å snakke i løpet av den første uka. «Ånei, vi har fått et genibarn!» var det første som slo meg. Godt å vite at jeg ikke forventer for mye i alle fall. Hihi. Men nå skal jeg komme meg opp av sofaen igjen (jeg har jo faktisk vært ute og gått litt i dag). Jeg skal smårydde litt på kjøkkenet. Det trengs det også, og dessuten er det gratis. ♥>

Bilder av andre enn meg selv.>

Tina med sine nydelige, brune øyne.

I går tok jeg litt bilder av Tina, og her er to av dem. Tok litt forskjellige bilder, både med parykker og maskerademaske. Gøy å ta bilder av andre i blant også, og ikke bare av seg selv. Apropos det å ta bilder av andre; jeg gleder meg ufattelig mye til å ta babybilder. Av min baby. Det blir utrolig. Det kommer nok til å bli en god del bilder vil jeg tro, og jeg skal selvfølgelig dele de på bloggen. Jeg har fått inntrykk av at det ikke bare er jeg som gleder meg til å se Lillegull. Det hadde jo vært direkte slemt å latt være å poste bilder, og det vil jeg da ikke være. Slem altså. Det er da ingen hyggelig beskrivelse. skal jeg straks lage meg litt kakao, så blir det Gossip Girl, kakao og druer i kveld også. Herlig.

>

She wrote me a letter.>


Se, den herlige tegninga! Et så fint brev har jeg aldri fått før.

I dag fikk jeg meg en overraskelse i posten. En virkelig god overraskelse. En overraskelse som fikk meg til å bli gladere enn hva jeg i utgangspunktet er, og det er godt gjort. Nei, det er ekstremt godt gjort. Jeg er jo i ekstase fra før av, men i dag smilte jeg litt ekstra. Jeg fikk nemlig et brev i posten. Jeg har virkelig glemt hvor koselig det er med brev i postkassa. Den gamledagse måten å kontakte mennesker på. Det er i grunn veldig trist at brevsending har blitt byttet ut med e-mail og sms. Men nok om det, og tilbake til brevet. Dette fantastisk fine brevet fikk jeg av Maren, som er den som virkelig fortjener fanbrev av oss. Ikke jeg. Maren. Noen mennesker er bare helt fantastiske. Nei, mange mennesker er helt fantastiske. Maren er virkelig en av dem, og i dag gjorde hun meg skikkelig glad. Tusen, tusen, tusen takk. Jeg skal smile i hele dag. Og i morgen. Og dagen etter der.

>

A little piece of heaven.>


God morgen! Jeg vet at jeg sa at jeg ikke skulle nevne shopping på en stund, men nå har jeg faktisk ikke bare shoppet til meg selv heller. Denne herlige veska i Chanelstil har jeg nemlig kjøot inn til shoppen. Er ikke denne lekker så vet ikke jeg. Jeg liker den i alle fall kjempegodt. Kommer nok til å koste litt, men den er absolutt verdt det. Prisen kommer til å ligge på rundt 450 kroner for den som skulle være interessert. (Det er bare å si fra om du vil reservere ei veske, så ordner jeg det. Bare send meg en mail.) Egentlig ikke så ille for ei veske. I alle fall ikke for denne veska. Jeg skal i alle fall ha den. ♥

Nå skal jeg spille en pokerturnering, deretter rydde hus. Jeg er nesten nødt til å gjøre noe, hvis ikke blir jeg bare trøtt. Rart det der, at man blir trøttere av å gjøre ingenting enn av å gjøre masse. I dag våknet jeg faktisk av meg selv også. Halv ti. Ikke ille. Hejdå!

>

Another one.>

Bare poster et bilde jeg har redigert litt på i dag. Ikke gjort stort med det i grunn. Litt Lens Vignette for å få de mørke hjørnene, økt kontrasten og lysstyrken for å få et finere lys og brukt sharpen mask for å gjøre bildet litt skarpere, spesielt rundt øyet. That's it. Forandrer ikke bildet til det totalt ugjenkjennelige, men forbedrer det betydelig. Jeg syns det ble bra. Har forresten fått litt spørsmål om hvilket lys jeg har brukt på disse bildene, om det er blitz eller studiolys, men det er ingen av delene. Jeg har rett og slett brukt lyset som strømmer gjennom vinduene. Naturlig lys fungerer som regel like godt. Syns jeg.
Nå skal vi lage middag. Jeg er skrubbsulten! Ha det på badet!

>

Oops, I did it again.>


Men se så søt da. Hvordan kunne jeg la være? Jeg kunne ikke.

Jeg har gjort det igjen. Nå tenker du kanskje: «Å-åouw, hva har hun gjort da?», men det er ingen grunn til bekymring. Jeg har ikke gjort noe som er veldig ille, det er bare det at det er… unødvendig. Svært unødvendig. Og jeg vet ikke hvorfor jeg gjør det heller, det bare blir sånn. Enkleste unnskyldningen i verden. Det bare blir sånn. Men det er sant. I can't help it. Jeg har kjøpt godteri jeg ikke liker bare for at det ser pent ut – igjen. Det er ikke første gang. Snakk om bortkastet penger. Ikke at det er dyrt, men likevel. Av og til skulle jeg virkelig ønske at jeg likte godteri som ser pent ut. Men det gjør jeg ikke. Uff.

I dag stod jeg opp litt tidligere enn vanlig. Jeg har en plan skjønner du. Jeg vil sovne med en gang jeg legger meg om kvelden, og det gjør jeg ikke nå for tiden. Derfor må jeg stå opp tidlgiere på morgenen. Jeg skal i alle fall prøve det. Om det ikke går så kommer jeg selvfølgelig til å fortsette å sove til elleve hver morgen (hvorfor stresse når man ikke trenger?), men jeg satser på at det kommer til å fungere. Hvis ikke har jeg vært trøtt i hele dag forgjeves. Du vet, så trøtt at kroppen føles syk og tung og slapp. trøtt er jeg nå. Når jeg tenker meg litt om bør jeg ikke klage. Det var ikke jeg som dro på jobb klokka halv fem i dag. Stakkars Kaj. Stakkars alle som må opp halv fem. Dere burde få godteriet mitt. Gratis. Godteriet jeg ikke liker. Er jeg ikke snill? (Når jeg er trøtt har jeg en tendens til å babble, men det har du kanskje allerede oppdaget.) Ciao.

>

Who’s behind the mask?>

Maskerademaske, kan kjøpes i shoppen.

Dagens photoshoot. Har kjøpt inn fire av denne herlige masken til shoppen. Jeg elsker den. Skal legge den inn etterpå nå. Førstemann til mølla! Men jeg kan selvfølgelig kjøpe inn fler om det er ønskelig. Vurderer å kjøpe inn litt andre typer også. Vi får se.

Søndag igjen. Skal ikke gjøre mye i dag heller i grunn. Slappe av med Kaj. Vente. Se litt tv. Kanskje leie en film. Vente mer. Jeg lurer sånn på når det begynner å skje ting. Spennende (og skummelt) å tenke på at jeg plutselig kan få rier. Nårsomhelst. Det kan skje i dag, det kan skje i natt. Eller i morgen. Eller om ei uke. Vi vet jo ikke, og det er det som er så gøy. Plutselig skjer det, og om maks tre uker har jeg blitt mamma. Om maks tre uker. Det er ikke lenge til, det. Det er absolutt ikke lenge til. Spennende. Ciao.

>