Oppdatering fra Bodø.

Hei! Wow, her har ting gått i ett siden jeg kom hit. Tina dro meg med ut i gårkveld, og noe som skulle bli «en liten tur ut» ble til en skikkelig fyllefest. Jeg ble full, Tina ble full, alle ble fulle. Anyways, vi skulle ut ikveld også, men jeg gikk hjem etter cirka ti minutter og en slurk øl. Jeg klarte rett og slett ikke en todagers, og det er helt greit, for nå sitter jeg i sofaen og prater med Kaj på msn. Jeg savner de hjemme utrolig mye, så det blir jammen godt å komme hjem igjen også.

Jeg skulle forresten gjerne lagt inn et par bilder, men siden jeg har glemt USB-kabel og ikke finner en her, så får det bli når jeg har kommet hjem igjen. Nå skal jeg se litt tv, prate med Kaj, sove. Snork. Søvn er ikke overvurdert. Ciao!

Yaaaawn!

To til av herlige Sebastian før jeg begynner å pakke, sminke meg og ordne meg til å dra til Trondheim. Huff, enda ei helg borte fra Vilja. Det er det verste med det. Men forhåpentligvis får jeg det så gøy at tiden flyr, og vips! så er jeg hjemme til gullet igjen. Og det er jeg sikker på at jeg får. Jeg gleder meg. Nå skal jeg spise litt sein frokost og ordne meg, men jeg blogger fra Bodø ikveld! Ciao!

En liten Sebastian.

Dette grønne, fantastisk fine babyteppet er kjøpt på Lillevennen Babytepper. Løp og kjøp!

Lille Sebastian var ikke mer enn fire-fem dager gammel i dag. Ikke store gutten med andre ord, men desto mer gøy! Han sov så fint og tungt, og jeg fikk løfte rundt på ham som jeg ville. Han var så herlig altså! Det er en posering jeg alltid prøver på, men som jeg aldri helt får til, men jeg akter ikke å gi meg før jeg får det til. Kanskje neste gang? Åh, nå gleder jeg meg bare til å ta nyfødtbilder igjen! De er så nydelige. Nei, nå er det på tide å få Vilja i seng snart. Ciao!

What a busy day!

Kl. 07.48. Før frisørbesøket. Etterbilde har jeg ikke enda. Muwaha.

Her er meg i morrest. Usminket. Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom for å fortelle hva jeg har gjort hittil i dag, hva jeg holder på med nå og hva jeg skal gjøre senere, men siden jeg laster inn bildene fra kameraet til macen i dette øyeblikk så ble det bare et webcambilde. Anyways, i dag har jeg vært hos frisøren og fått klippet vekk alt det slitte, ekle håret, deretter ble jeg hentet for en nyfødtfotografering (som gikk kjempebra, bilder kommer sikkert ikveld!) og nå sitter jeg altså her og blogger litt. Klokken halv fem har jeg en konfirmasjonsfotografering, og i kveld skal jeg rydde, jobbe, pakke og dusje. En travel dag, med andre ord. Men i morgen er det jo helg, og i helga skal jeg til og med på fest. I Bodø. Jeje, jeg kommer tilbake med bilder av lille Sebastian litt senere i kveld. So long!

Søte Elise.

Det ser jo ut som Elise er tvilling, men det er hun altså ikke. Det var bare en liten jente i studio, og ikke to, så jeg har altså bare satt sammen to bilder. It’s like magic! Elise var utrolig søt og forsiktig, men vi fikk frem litt smil etterhvert allikevel. Jeg har ikke redigert ferdig alle bildene enda, så jeg får vel gjøre litt mer i løpet av kvelden. Men først skal jeg og Kaj kose oss med mat, se litt tv og slappe helt av. Jeg har begynt å se Private Practice, så jeg har da nok å se på. Gøy! Starting now.

Black cats and voodoo dolls.

En katt i hvert vindu.

Det er aldri gøy å ta bilder av Rufus, for han blir aldri fin på bilder. Han blir bare en ball. En brunsvart ball med støvete pels, så derfor blir alle Rufusbilder i svarthvitt. Men uansett. Jeg er ikke helt i form i dag heller, jeg har hodepine og er sliten. Sånt tull har jeg jo ikke tid til, for klokken tre kommer det ei lita jente på fotografering, og i morgen har jeg en konfirmasjonsfotografering. Og i helgen drar jeg jo til Bodø. Gud, snart skal jeg virkelig bare ta meg ei hel frihelg altså. Bare slappe av og ikke tenke på noe jeg gjøre. Det blir litt godt, for jeg er altfor flink til å stresse. Selv om det kanskje ikke er nødvendig alle gangene. Jeg bør forandre meg litt. Stresse mindre.

Migrene.

God kveld. I dag skulle jeg jo ha en morsom fotografering, men tror du ikke jeg begynner å se stjerner og skyer med en gang jeg setter foten min innenfor døra hos dem jeg skulle fotografere? Først kommer stjernene og skyene som forhindrer meg i å se så veldig mye, og deretter kommer smerten. Hodepinen. Migrene. Kreativiteten forsvant, ideene forsvant, planene forsvant. Fotograferingen ble ikke helt som jeg hadde tenkt, men jeg fikk nok litt fine bilder før jeg måtte stikke allikevel. Sist jeg hadde migrene så sa jeg jo at jeg ikke fikk skikkelig vondt lenger, og at jeg slapp å spy, men det skulle jeg visst aldri sagt. Aaanyways. Nå er formen bedre, jeg har fått i meg litt taco og litt vann, og klarer til og med å blogge litt. Nå skal jeg slenge meg ned på sofaen og bare være litt sosial. Man trenger å være sosial etter en slik dag.

Love in Decay.

Grand Island – Love in Decay.

Denne tirsdagen begynner med musikk. Eller rettere sagt; begynte, for nå er jo klokka tolv og dagen har begynt for lenge siden. Frem til Kaj kommer hjem fra jobb skal ikke jeg og Vilja gjøre så veldig mye annet enn det vi bruker, men når Kaj kommer hjem skal jeg ha en fotografering jeg tror blir veldig gøy! Og ikveld skal jeg prøve å få trent litt igjen. Det har blitt dårlig med trening i det siste. Auff. Jeg har blitt for lat! Anyways, nå skal vi spise litt lunsj her, så ha en fin dag! Ciao.

Ambitions.

Ett av ballettbildene av Angelica. Jeg liker det veldig godt. Jeg syns det ble knall, rett og slett. (Det er lov å si sånt, bare så du vet det.) Nå skal jeg redigere ferdig ballettbildene, så jeg får sendt bildene til Lisa i morgen. Forresten, jeg skal en tur til Bodø for å besøke Tina i helga, så om det er noen fra Bodø som kunne tenkt seg en liten fotografering; let me know! Jeg tror ikke jeg får lånt meg studio, men jeg kommer mer enn gjerne hjem til dere og fotograferer. Det kan bli minst like bra som studiobilder altså. Bare man er litt kreativ og åpen for det. Men back to work. Ciao.

Angelica og Lucas.

Angelica og Lucas er de to nydelige barna til Kajs søskenbarn, Lisa. De var livlige og morsomme da vi tok bilder, så det var veldig gøy! Jeg kommer antagelig til å poste noen bilder av Angelica litt senere også, for hun hadde meg seg ballettklær som hun danset så fint i. Jeg ble imponert over hvor fint hun beveget seg. Men det får dere som sagt høyst sannsynlig se litt senere. skal Vilja få seg en dupp, og når hun sover skal jeg komme meg ut av tightsen og t-skjorta jeg sitter i, og heller få på noe som egner seg til å gå på butikken i. Jeg og Vilja har dessuten en lunsjdate med Gina i dag, og da kan man jo ikke se ut som en boms. Eller, det kan man jo, men det er ikke noe jeg foretrekker. Anyways, later!