And the winner is…>


Mine tre favoritter.

Da er konkurransen om speilreflekskameraet mitt over! Jeg fikk inn elleve av tolv finalebidrag (to av bidragene kom visstnok litt i det seneste laget, og ble dermed ikke regnet med), men det gjorde antagelig hele greia mye lettere for meg. Ikke at det ble lett likevel, for jeg hadde tre favoritter det stod mellom. (Du kan se bildene deres på bildet ovenfor). Da var det altså bare å velge en av disse som vinner. Huff, det var ikke lett. Jeg vil gjerne gi alle disse tre et kamera, for de har gitt meg veldig gode bilder. Men en vinner måtte jeg jo velge, og vinneren bleee…. *trommevirvel*….

Tara-Linn!

Gratulerer så mye til deg. Bildene dine var veldig, veldig gode. Du har brukt linjer veldig godt, og begge bildene er veldig stemningsfulle. Jeg håper virkelig du får bruk for kameraet, og at du bruker det flittig. Send meg en mail med adressa di, så skal jeg sende kameraet så raskt som mulig. Til slutt vil jeg nok en gang takke for alle bidrag! Det er mange flinke der ute, så jeg syns dere bør fortsette å ta bilder. Bilder er gøy!

>

Christmas is coming to town.>


Jul i Trondheim.

Da har vi kommet oss hjem fra Trondheim, og jeg er helt ødelagt. Jeg er sliten både i hodet, bekkenet og ryggen etter en lang lørdag. Det er ikke bare-bare å gå massemassemasse når man er gravid. Bekkenet mitt gjør veldig vondt, og ryggen er stiv som en stokk. Jeg føler meg plutselig mye gamlere enn bestemor nå, og hadde faktisk store problemer med å komme meg opp av senga i går kveld. Huff.

Meeeen. Vi fikk da shoppet litt i går. Jeg kjøpte hele tre mammajeans, og de var faktisk veldig fine. En av dem er faktisk lilla, og den er råstilig. Dessuten kjøpte vi massasjebadekar som kommer til oss om to uker. Det blir deilig, det. Jeg har savnet badekar veldig lenge nå, så jeg gleder meg utrolig til å ta et varmt og deilig bad med skum, stearinlys og massasje. Ahh…. To uker.

>

Dagen min i bilder og ord.>

God kveld! Litt bilder fra dagen i dag. Det ble ikke så vi kjørte tidlig til Trondheim likevel. Kom vel frem i halvsju-tida, sjekket inn på hotellet og dro rett til Egon for å spise litt pizza. Har nesten glemt å spise i dag, så det var utrolig godt med mat. Dessuten er Egon så utrolig koselig. Det er en så varm og god stemning der. Perfekt sted å være med kjæresten. Dessuten er pizzaen ufattelig god også. Jeg liker Egon, jeg.

Nå skal vi ligge henslengte på senga, spise godterier og mandariner, drikke vann og se «Nytt på nytt» på tv. Og alle de andre programmene vi bruker å se hver fredag. Fredag har alltid vært tv-kveld nummer èn, og er det fremdeles. Også på hotell i Trondheim. I morgen blir det antagelig en travel dag med blant annet mye shopping, lunsj med ei venninne og kjæresten hennes, besøk hos søsteren til Kaj og bowling. Dette er noe av det vi skal bruke morgendagen på, og jeg gleder meg. Ha en fin kveld da, dere!

>

New favorites.>

Disse fantastiske skoene fikk jeg i posten for et par dager siden, og de passet perfekt. Endelig! Definitivt nye favoritter. Utrolig stilige, og dessuten behagelige å gå i også. Fikk forresten to par sko til også. Type vintersko uten hæl. Ikke så veldig spennende, men greit å ha. Ser ikke for meg å gå rundt i høye hæler på glattisen hele denne vinteren.

I helga skal jeg og Kaj til Trondheim. Drar ganske tidlig i morgen, men kamera og pc følger selvfølgelig med. Vi skal ligge på hotell, shoppe litt julegaver og sånt, slappe av, gå på kino og virkelig kose oss. Gleder meg kjempemasse! Det skal bli skikkelig godt med ei helg uten jobb, for det er lenge siden sist. Ikke det at jeg jobber så ufattelig mye, men det er greit å ha helt fri ei helg i blant også. Det blir godt!>

The second picture.>

Muwhahaha, nå må dere snu på pc'n deres. Jeg er ond. Utrolig gøy med nytt kamera! Gleder meg til å ta masse bilder fremover. Har faktisk endel gode ideer og «fotooppdrag» i de kommende ukene også, så det skal bli gøy. Håper det. Tror jeg må kjøpe meg ei tegnebok som jeg kan tegne ideer til bilder i. Det fungerer ganske greit, for da slipper jeg å glemme dem. Kanskje det får meg til å gjennomføre ideene også, og ikke bare la dem bli liggende i hodet som jeg har gjort tidligere. Jeg skal bli skikkelig flink til å ta bilder, fortenk. Det er tross alt det mest spennende man kan gjøre. Anyways. Nå skal jeg se litt drittfotball (Liverpool selvfølgelig, og jeg er nesten nødt til å se siden Kaj er teit og heier på feil lag), spise litt mandariner og bare slappe av. Deretter skal jeg finne senga, hoppe i dusjen, kaste meg på flaska og gjøre alt annet vi egentlig ikke gjør. Nattinatt.

>

Tid for finale.>

Da har jeg trukket ut 12 finalister i konkurransen. Gud, det var absolutt ikke lett! Egentlig ville jeg ha med veldig mange fler, og jeg skulle gjerne gitt kamera til alle sammen også. Men, jeg har ikke tohundreogsyttitre speilreflekskameraer liggende å slenge, så jeg måtte nesten bare velge ut noen favoritter. Tenkte egentlig å kutte det ned til ti, men det fikk jeg ikke til. Derfor ble det tolv. Finfint tall.

Finalistene har enten fått en mail eller en kommentar på bloggen sin fra meg, og har fått beskjed om å lese dette innlegget for å få vite hva som skjer videre nå. Jeg skal gi en oppgave, og jeg vil kåre vinneren ved å legge sammen en poengsum for både det første innsendte bildet og det som tas i denne finalerunden. Det er lurt å være kreativ. Prøv å tenk ut noe som ikke er gjort hundre ganger fra før av. Jeg vil gjerne se noe nytt og spennende, og for å gjøre dette litt gøy har jeg valgt «gammel» som tema. Ironisk, hæ? Bildet finalistene skal ta skal altså hete «Gammel», men bør være så kreativt og nyskapende som mulig. Fristen for å komme opp med et bilde er på søndag klokka 18.00. La kreativiteten komme frem, og imponer meg. Lykke til!

Grunnen til at jeg ikke legger ut hvem som er finalister her er for at mange av finalistene har sendt inn bidrag på mail. De har derfor ingen blogg du kan besøke for å «snoke», og da fant jeg ut at jeg ville gjøre det likt for alle. Derfor blir ingen av finalistene røpt for resten av dere. Uansett; tusen takk for alle bidrag, dere har gjort denne konkurransen utrolig gøy! Lykke til neste  gang.

>

One photo, two versions.>


Dette bildet ser nesten ut som et reklamebilde for hårfarge eller something.
Jeg liker det.

Da har jeg tatt litt bilder med kameraet. Ble ikke noe av det i går, for jeg følte ikke helt for å ta bilder av meg selv når jeg hadde hodepine fra helvete. Skjønner ikke hvorfor hodepinen ikke forsvinner. Har det nesten konstant. Vel, i dag ble det bilder i alle fall. Mye som kan forbedres, men nå begynner jeg å skjønne hva som er hva, og hvor ting er. I går trodde jeg selvfølgelig at jeg aldri skulle skjønne noe av det, og at jeg hadde gjort verdens største tabbe med å kjøpe nytt kamera. Hørt sånt vås! Ting tar bare litt tid, og jeg er i overkant utålmodig til tider. Jeg skal klare alt med en gang, jeg. Alt skal komme så lett. Var vel kanskje i overkant sutrete i går også, og da er det ingenting som er som det skal. I dag er det helt annerledes. Jeg er sikker på at jeg snart har full kontroll på kameraet, og snart går alt automatisk. Jeg har allerede blitt kjempeglad i det nye kameraet, og gleder meg bare til jeg virkelig kjenner det.>

Materialistisk lykke.>

Kameraet mitt kom i posten i dag! Jeg er lykkelig. Jeg føler meg som et barn som endelig har fått tak i den forbudte sjokoladen; stolt og veldig, veldig, veldig fornøyd. Kameraet er fantastisk pent å se på, og det ser skikkelig ordentlig ut. Jeg har ikke fått testet det enda, for batteriet må selvfølgelig lades opp. Jeg hater å vente på at batterier til nye duppedingser skal bli fulladet. Det er like ille som det var å vente på at klokka skulle nærme seg «klokka-nå-kommer-julenissen» på juleaften for ti år siden. Men vente må man. Uansett: jeg er lykkelig! Nå skal jeg sette meg ned å lese i manualen. Tror det er litt greit å få en liten innføring, så jeg vet hva jeg skal gjøre når jeg først kan bruke det. Det er stor forskjell fra 350D, så jeg må antagelig «starte litt på nytt» med hele greia. Lære på nytt. Bli vant til kameraet, og det kan ta tid. Det kan med andre ord ta ei lita stund før det blir supre bilder fra meg og mitt splitter nye Canon EOS 40D. Men det er selvfølgelig verdt å vente på. Hihi.

Må forresten takke for alle stemmer på Tordenbloggen, for jeg gikk videre. Hihi. Da sier jeg fra neste gang dere må stemme, og da må dere stemme både i pollen og i kommentarfeltet. Hvis ikke har jeg ingen sjans til å gå videre. Hihi. (Herregud, jeg må slutte å skrive «hihi» nå. Det irriterer til og med meg selv.) Nå skal det leses i manualen, så kommer jeg forhåpentligvis tilbake litt senere i dag med perfekte bilder!

Ehm… Tja, vi får vel kanskje håpe på gode bilder i stedet.

Eller kanskje vi bare skal nøye oss med å si «bilder»…?>

Dagens nettshopping.>


Mesteparten av det jeg har bestilt på Forever21.

Jeg trenger vinterjakker, og endte tilslutt opp med å bestille fra forever21. Jeg sier «vinterjakker» i flertall for at jeg har lyst på både en grå og en svart. Jeg tenkte å kjøpe en grå jakke på nelly.com og en svart på h&m, men ombestemte meg da jeg fant ut at prisen for disse to jakkene omtrent ble den samme som alt dette til sammen – inkludert frakt. Toll kommer selvfølgelig utenom, men jeg syns det er verdt det likevel. Jeg får jo tross alt veldig mye for pengene, og to nye jakker som jeg trenger. Krysser bare fingrene for at mesteparten passer. T-skjorten med rolling stones-logoen kjøpte jeg for å bruke etter graviditeten, bare så det er sagt. Regner med den blir litt trang for øyeblikket. De to andre t-skjortene er i herrestørrelser, så de skal nok passe nå også. Later!

Et viktig «forresten» før jeg stikker. Hadde blitt utrolig glad om du hadde orket å stemme på meg på Tordenbloggen. Bare om du mener jeg fortjener det, selvfølgelig. Du stemmer ved å trykke på navnet mitt, Drea, i pollen, eller skriv en kommentar på dette (trykk på «dette». Det er en link, og det er DER du må legge igjen en kommentar. Ikke på bloggen min!) innlegget. Da skriver du bare f.eks. «Jeg stemmer på Drea.» Enkelt og greit. Gjør gjerne begge deler, da blir det fler stemmer på meg. Hihi. Takktakk!

>

Søndag.>

Jeg blir egentlig bare mer og mer fornøyd med layouten, jeg. Mange foreslår at jeg burde ha hele headeren i svart-hvitt, men det blir litt for grått og trist for min smak. Den trenger litt farge, og jeg syns faktisk det ble litt kult som det er nå, jeg. Sta og sær som jeg er velger jeg å gå etter smaken min, og beholde den akkurat som den er. Bagrunnen derimot. Den kommer jeg nok til å bytte ut etterhvert. Det tar bare litt tid, for jeg har (heldigvis) ikke tid til å ordne en bakgrunn hele dagen. Godt å vite i grunn. Hihi.

I dag har vi hatt byggedag her hjemme. Vi (eller rettere sagt Kaj, for jeg hjalp nesten ikke til med akkurat denne delen) har satt sammen et garderobeskap for å ha ytterklær i, og det ble utrolig stilig. Det er et hjørneskap, og det er faktisk så svært at man nesten kan kalle det et walk-in closet. Helt sant. Vi har også satt sammen et stellebord. Nå har vi begynt med forberedelsene, og det føles virkelig godt. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen; tida går så fort for tiden, så det er greit å begynne så smått. Så slipper vi fullt kaos når det plutselig begynner å skje noe. Jeg teller ned… Men i mens (nå) skal jeg spise sjokolade (det er fremdeles helg), se tv og slappe av. Det blir veldig godt.>