Dog friends

friends dogs voffsen

Tidlig i uka var jeg og Gizmo i Trondheim en tur, og gikk tur med Nora og Guapo. Gizmo er jo ikke kjent for å være verdens mest sosiale hund, men så fort vi kom i gang med gåinga, ble de gode turkamerater. Jeg er overbevist om at Gizmo er homo, da. Han har aldri vist noen form for interesse for tisper, men hannhunder humper han på rett som det er. Han kler det. Å være homo altså. Så fikk jeg vel en homovenn allikevel, da…

Guapo

gjengen2

tittei

tihi

dreaogguapo

noraogguapo

Dette er vakre Guapo! Noras nye bestevenn. Er han ikke nydelig!? Og beste Nora er selvfølgelig også vakker. Jeg liker dem begge! <3 Og ja. Jeg har masse ettervekst. Det må jeg få fiksa asap, ser jeg. Iiiik. Frisøren neste. Hugs.

En gammel selfie og 17.mai-prat

dreaaaaafreckles

Det nærmer seg 17.mai. I år skal jeg ikke gjøre gjøn av korpsmusikk, jeg skal ikke fortelle hvor lite glad jeg er i pølse i brød, jeg skal ikke glede meg over å spise is til jeg blir kvalm, jeg skal ikke gå i tog, jeg skal ikke pynte meg og jeg skal ikke rope hurra eller veive med norskeflagget. Jeg er ikke mye til patriot, og når Vilja ikke er her for å feire 17.mai en gang, så lar jeg liksågodt hele det sirkuset der være. Men; fin feiring til alle dere som skal spise dere kvalme på is. Kos dere!

Shadows

nyyyviljakiddo2

Orker ikke skrive ord. Derfor: Bilder. Som alltid. Over og ut.

Blå himmel og rosa blomster

summerdrea2

dreabwwwww

lysere

Siste fra Instagram. I alle fall de to første. Det siste er ikke på Instagram. Men samme. Dette er fler bilder fra Kristiansandhelga. I morgen er det klart for mer reising. Jeg, mamma og Vilja kjører til Molde for å være med i konfirmasjonen til ett av søskenbarna mine. Jentetur med hotellhelg i Molde! Denne gangen får ikke Gizmo være med. Han får bli hjemme. Jeg gleder meg i alle fall veldig til Viljatid igjen. Viljaklem hjelper på det meste. Hugs!

Almost black

dreaoggizzetassen

dreasmil

fallin

sidwwayyyys

Selv om det er snart sommer, sol og lyse kvelder, står håret og humøret mitt i stil. Nesten helt svart, faktisk. Håret liker jeg i det minste. Humøret – not so much. Men jeg har verdens fineste Gizze som vekker meg med å dytte nesa si opp i ansiktet mitt og kile meg med pelsen sin. Jeg har verdens fineste Gizze, som alltid ligger så nærme meg som han overhodet klarer, og som alltid er like glad og snill. Han er god å ha. Han er ekstremt god å ha.

Kristiansand part 1

 photo 2d6f4f9f-14cf-4793-a0ab-87de4707e8c5_zpscc39b9dd.jpg photo 3b81402c-ea33-4725-a6c8-22a60096f992_zps5fa326e4.jpg
 photo IMG_3733_zpsc0620508.jpg
 photo IMG_1950_zpsba6c10af.jpg

Her kommer noen bilder fra Kristiansand. Det kommer noen til etterhvert, men dette var de jeg fikk slengt over fra telefonen ved første forsøk. Jeg har i alle fall hatt en kjempefin helg på sørlandet. Digg å kunne dra fra sludd og snø i Trøndelag til sol i sør! For ikke å snakke om hvor godt det er å bare komme seg litt vekk i blant. Fra stress og hverdag. Godt. 

ViljaPilja

viljahøstbildegammelt cuteeee viljapilja cutiepie søtestiverden

En hel masse gamle Viljabilder – igjen. Jada, jeg vet, det blir kanskje litt mye. Men bilder er greit å ha, og Vilja er vakker som alltid. I helga tar jeg turen til Kristiansand for å spille litt poker igjen, men jeg har faktisk lagt igjen kameraet hjemme. Jeg gadd rett og slett ikke ta det med, men angrer nå med en gang. Jeg har jo aldri vært i Kristiansand før! Hadde vært greit med noen bilder derfra. Kanskje jeg skal kjøpe meg engangskamera og bare levere inn i en fotosjappe så fort som mulig, og få bildene digitalt? Går det? Det skal jeg jammen sjekke ut. Gøy med gammeldags engangskamera og!

Anyways, håper pokeren går min vei. Blir dritgøy å spille live igjen uansett! Dessuten kommer masse andre kjentfolk også, så det blir hygge. Skal prøve å fikse bilder på en eller annen måte, så kommer det nok et innlegg fra Kristiansand og! Hugs!