Repeat.

Hei. Hvis du ikke vil høre om mine travle dager og dårlige unnskyldninger for at jeg ikke blogger så mye; ikke les videre. Jeg har så veldig lyst til å blogge skikkelig bra, med fine bilder av meg selv i sauemaska mi, i en fin kjole eller… noe, men tiden går så fort at jeg stresser rundt som om en eller annen løper etter meg med en hammer. Jeg tenkte jeg skulle ta noen bilder av meg selv med sauemaska i dag, men så ble det så altfor fort mørkt. Intet lys, ingen bilder. I stedet har jeg tatt bilder i studioet i dag også, redigert bilder i dag også og lekt med Vilja i dag også. Vilja har dessuten nesten ikke sovet de siste døgnene. Jeg mistenker at det er fler tenner på vei opp, og da gjør det vel litt vondt i munnen kan jeg tenke meg. Hun vil helst at jeg sitter i senga så hun kan sove meg, men det går jo ikke. Jeg kan ikke sitte på soverommet hele kvelden jeg heller. Nevnte jeg forresten at vi er forkjøla igjen hele gjengen? Dessuten, sånn helt off topic, så trenger jeg sårt en ny header. Blæh. Kort oppsummert; det er litt travelt for tiden, jeg trengertrengertrenger en ny header og formen er ikke helt på topp. Ciaaaaaaaao!

Henrik.

Dette er Henrik, søskenbarnet til Vilja. Denne lille karen skal jeg blant annet ta bilder av i dag, og jeg har brukt morgentimene til å redigere bilder av ham som jeg tok sist vi var på besøk hos dem i byen. Bilder jeg rett og slett har glemt å redigere, helt til i dag da jeg briefet lett gjennom min eksterne harddisk. Nå har jeg nettopp tatt bilder av dagens første kunder, og om cirka tjue minutter kommer en ny gjeng. Deretter er det Henriks tur. Jeg gleder meg veldig til begge shootene! Jeg er heldig. Og forresten; jeg lover å poste annet enn barnebilder etterhvert også, men det sier seg kanskje selv at jeg har dårlig med tid til det for øyeblikket. Men det blir! (Det sier jeg jo alltid…) Later!

Polaroid 440.

Se! Dette kule, gamle polaroidkameraet fikk jeg i posten i går. Jeg har hatt lyst på et slikt lenge, og endelig kjøpte jeg ett. Jeg har ikke prøvd det enda, for jeg har ikke helt funnet ut hvordan det fungerer, men jeg skal definitivt sette meg inn i det i løpet av dagen. Det var heldigvis med bruksanvisning, så da bør vel enhver klare å få det til. Anyways. Back to work. Later!

Sebastian.

Denne sjarmerende gullungen tok jeg bilder av i forrige uke, og det var utrolig gøy at mammaen hans, Lene, hadde med seg denne knalltøffe barnestolen. Den er kjøpt på Barnas Hus til de som måtte lure. Vi skal til byen neste helg, og da skal jeg jammen kjøpe både denne stolen og sofaen som hører til. Jeg gleder meg! Uansett, Sebastian var en herlig og sjarmerende gutt på åtte måneder, og jeg ble veldig fornøyd med bildene. Jeg tror jeg har begynt å skjønne studioblitzene litt nå. Litt i alle fall. Nei, nå skal jeg gi Vilja kveldsmat, deretter bade og legge henne. Så er det fredagskveld igjen. Ciao!

Høst på hytta.

Sånn ser høsten ut her. Nydelig. Jeg ser meg rundt, og skulle ønske jeg hadde en kvinnelig modell med langt, krøllete, blondt hår og hvit kjole på tilgjengelig, som jeg bare kunne ha plassert blant de fine, brune stråene eller de kalde bjørkene. Men det har jeg jo ikke. Tanken er allikevel fin, og bildene ser flotte ut i hodet mitt. Sånn er det å bo med meg. Jeg tenker bilder uansett hvor jeg ser, og jeg skjønner så innmari godt om Kaj blir lei når jeg kommanderer ham til å flytte over Vilja fra vogna si til de brune, fine stråene så jeg kan ta et bilde av henne. Det er lov å sukke høylydt, himle litt med øynene og tenke «auff…» i slike situasjoner. Ikke alltid, men i blant.

I morgen er det fredag og hjemreise, og jeg må si at det har vært utrolig godt med rolige dager her på hytta. Jeg har enda ei travel helg med fire fotograferinger i vente, så en oppladning har nok ikke vært dumt. Nå er pausen min over, og jeg må fortsette med intensiv bilderediering. Av og til skulle jeg ønske jeg hadde ansatt en retusjør, men så kommer jeg på hvor gøy det faktisk er å gjøre det selv. Det er jo (nesten) halve moroa. Vel, nå jeg virkelig fortsette. Ciao!

Mother and sons.

God dag! Vi sitter fremdeles på hytta hvor fluene er så halvdaue at de bråker verre enn Dimmu Borgir på en dårlig dag. De er faktisk så daue at om de skulle være så uheldige å dumpe borti en av oss på den lange ferden sin over rommet, så glemmer de (i lykkerusen av å få noe å hvile føttene på) at vi er svære drapsmaskiner som bare trenger å knipse for å gjøre slutt på det hele. Få jobben gjort. De rekker å puste lettet ut rett før de blir smadret av en flat hånd. Det er da ingen dårlig måte å dø på, er det? Vel, anyways. Vi sitter på hytta, og jeg har vært svært så effektiv de siste dagene. Ovenfor ser du to bilder fra en fotografering jeg hadde i forrige uke. Kool. skal vi ta oss en tur ut i det fine høstværet. Gå en tur, leke litt og bare nyte hyttestillheten man ikke kan finne andre steder. Ha det!

Dark Autumn.

I dag dro vi på hyttetur. Det er mørkt og kaldt ute og det regner i blant, men det gjør det bare enda bedre å sitte inne i varmen. Vilja har lagt seg for lenge siden, jeg og Kaj hører på Radioresepsjonen på podcast, og jeg redigerer bilder og drikker brus. Snart er det vafler og Grey’s. I morgen skal vi dessuten en snartur til Trondheim, for vi skal på gratisfotografering hos Fame, mest for at jeg kan sniktitte på hvordan de gjør ting. Lyssetting, poseringer og sånt. Greit å se (og lære) litt av noen som har holdt på med det ei stund. Smart? I know.

Gårsdagens. Og dagens.

Dressjakke fra Ellos, topp fra Cubus, shorts fra Gina Tricot, strømpebukse og sko fra H&M, veske fra Ebay, smykke fått fra Hanne, klokke fra Mango.

Gårsdagens antrekk. Og dagens. Jeg orket ikke lete etter nye klær i dag (klesskapet mitt er enormt rotete), så da gjorde jeg det enkelt. har jeg nettopp tatt bilder igjen, og det var den siste fotograferinga før vi tar oss noen dager på hytta. Redigeringsuke kan man jo kalle det, så er det tre-fire nye fotograferinger til helga igjen. Jeg må ærlig si at jeg er litt småsliten og stresset, men samtidig er det jo så gøy at jeg nesten ikke klarer å si «nei, dessverre, jeg har ikke tid før om noen uker» når noen spør om fotografering. Det er verdt det. Jeg lærer enormt mye og får dessuten penger for det. Great. Jeg sparer til nytt kamera, for jeg tror det er litt greit å ha et i back-up. Anyways, nok prat om noe det antagelig bare er jeg som syns er interessant og gøy å høre om, og tilbake til jobbing. Ciao!

Etsy picks of the week – Week 48.

123456789101112 |

Ny kategori, og denne kategorien skal jeg prøve å holde meg til! Et slikt innlegg i uka er på sin plass. Det er jo så mye fint å finne, og jeg kan liksågodt dele det med dere. Det er jo ikke akkurat som at jeg har råd til å kjøpe alt det fine jeg finner selv, men det er stor «fare» for at jeg kommer til å kjøpe vottene og veska. Og putene. Og stolen. Æsj, nå ble det jo slik jeg sa at det ikke kunne være. Jaja. Var det noe du likte/ikke likte her? Fortell meg hva! Nei, nå må jeg back to work. Jeg kommer tilbake senere. Ciao!

Sequins from Topshop.

www.topshop.com

Jeg er blitt veldig glad i paljetter, og disse fire tingene hadde jeg ikke takket nei til. De buksene var rett og slett råkule. Jeg føler det er en evighet siden jeg shoppet sist, men det er jo faktisk ikke lenge siden. Jeg får nok holde ut litt til før jeg bruker penger på klær igjen. skal jeg ta en dusj, og deretter skal vi besøke mammaen til Kaj. Later!