P a r t y – p a r t y.

I gårkveld fikk jeg plutselig ei melding fra June som fortalte at det var jentevors hos Nora. Så da løp jeg ned trappa, slengte på meg en kjole og dro på jentevors til Nora. Vi hadde det kjempehyggelig, og etter en stund fortsatte vi festen hos Rune. Plutselig var klokka halv fem, og det var virkelig på tide å komme seg hjem. Jeg har ikke vært ute så lenge på…. evigheter, så å si at jeg var hundre prosent våken den siste timen er nok å overdrive. Men jaja, her er i alle fall et bilde av June og meg! Gud, jeg trenger en frisørtime.  Anyways, god nyttårsaften alle sammen! Hugs.

Tre ting som irriterer meg litt. Bare litt.

Okei. Av og til blir jeg bare bittelitt irritert. Ikke av store ting, og jeg kan selvfølgelig se vekk, blunke et par ganger og la irritasjonen smyge forbi, men i dag velger jeg å gjøre det motsatte. Jeg føler for å blåse ut litt irritasjon som egentlig ikke betyr noe, men som er greit å få sagt allikevel. Well, here it goes! (Med rosa punkt foran, så ser jeg ikke fullt så sint ut.)

Først og fremst så irriterer jeg meg over selvmedlidenhet. Okei, ikke misforstå meg nå. Jeg mener ugrunnet selvmedlidenhet. Jeg skal til og med synke så lavt at jeg kommer med et eksempel. Her gnåler Ulrikke Lund (som jeg forøvrig liker veldig godt) om det «tomme» klesskapet sitt, når omtrent halvparten av Norges fjortenåringers største ønske er akkurat det; klesskapet hennes. Klærne. Kjolene. Det er helt greit å klage altså, til og med om overfladiske ting, men man bør ha grunn. Man kan ikke være Norges største moteblogger og klage på tomt klesskap. Det funker rett og slett ikke.

Mennesker som automatisk må teste blonde jenters intelligens. (Nå er ikke jeg blond selv lenger, men det irriterer meg fremdeles.) Det de ikke forstår er at det faktisk er dem selv som blir stilt i et dårlig lys av det. Om man helt ærlig tror at hårfarge spiller inn på intelligensen… ja, da bør man virkelig overveie å teste sin egen intelligens også.

Latskap. Jeg er på mange måter lat selv for tiden, men jeg snakker om å være lat når det kommer til late ting. Ehm. Jeg mener… vel. Internett har alt. Internett vet alt. Alt man trenger å gjøre er å google litt, så finner man ut av det meste. Av og til kan det ta litt tid, kanskje finner man ikke det man leter etter på minuttet, men for all del; er man virkelig nødt til å spørre en som har fått det samme spørsmålet (og svart!) minst tjue ganger i stedet for å søke litt på egenhånd? Det hadde vært fint om man kunne googlet litt før man spør. Som oftest er svaret bare et tastetrykk unna.

Ja, det var tre irritasjonsmomenter fra meg. Nå vil jeg gjerne høre om tre ting som irriterer deg!

Vilja på akebrett.

To bilder fra Viljas første aketur, som forøvrig endte i snødupping og tårer. Bestefar tok en litt brå sving, og vips! Der lå Vilja med ansiktet ned i snøen. Jeg lo mens jeg løp bort til henne for å trøste. Hun fikk seg et lite sjokk, stakkars. Kald snø all over the place. Det må vel tåles. Det blir nok ikke siste gang hun gråter av kald snø. Anyways, før det lille uhellet så storkoste hun seg, som man kanskje kan se på bildene. Vi må nok ta fler aketurer, men i dag blåser det altfor mye. For å ikke snakke om hvor mye det snør. Jeg er sikker på at det kom en halvmeter med snø bare i går. Minst! Jaja. Ciao!

Blury.

Et blury bilde av meg selv. Vi har vært i hallen i omtrent hele dag, og forkjølelsen som plutselig krøp opp i nesa mi og videre til både bihuler og kinnhuler (eller hva det nå heter) i løpet av gårdagen, ble utrolig nok forverret av litt fotballspilling (shock!), og jeg sitter dermed i sofaen med små, sviende øyne, tett nese og dunkende hode i dette øyeblikk. Apropos fotballspilling; vi vant to av tre kamper, og gikk dermed videre til kvartfinale som jeg ikke klarte å være med på. Den tapte vi (eller rettere sagt; de) med glans, og jeg kan love at det ikke var på grunn av mitt fravær. Hvor er kondisen min? Og hvorfor i alle verden er jeg ikke like flink i fotball som jeg var for fem år siden? Blæh. Okei, så kan det kanskje være på grunn av at jeg nesten ikke har rørt en fotball på fem år, men allikevel. Litt burde jeg jo kunne etter å ha spilt med gutter i syv år. Jeg skylder på den manglende kondisen. Jepp. Det er bare den som er problemet. Nei, nå skal jeg kose meg videre med min kjære forkjølelse. Hugs!

Åse Kristine og Frode.

Her er noen bilder av ei venninne av meg, Åse Kristine, og broren hennes, Frode. Jeg tok bilder av dem før jul, men siden de skulle bruke bildene som julegaver så fikk jeg forståelig nok ikke poste dem før nå. Håper de som fikk julegavene ble fornøyde med bildene, da! Nå må jeg skynde meg og ta en dusj så jeg våkner ordentlig. I dag er den årlige romjulscupen, og jeg pluss noen andre jenter har meldt på lag i år. I fjor var jeg jo høygravid og de to årene før der hadde jeg et ødelagt kne, så det er første gang på veldig lenge at jeg faktisk kan være med. Nå har jeg selvfølgelig blitt veldig forkjøla over natten, men det stopper ikke meg. I år skal jeg være med. Ciao!

Nude.

Dette er Trine, ei jeg fotograferte før jul. Hun ville gi en fin julegave til kjæresten sin, og om han ikke ble fornøyd så vet ikke jeg altså. Jeg syns i alle fall bildene ble kjempefine. Nei, nå skal jeg snike meg til å se en ny episode. Jeg trenger kanskje ikke fortelle av hva, for om du har lest bloggen de siste dagene så vet du hva jeg prater om. Jeg er  hooked. Ciao!

Julaften.

Her er litt bilder fra julaften. Henrik løp rundt i den nye skinnjakken sin og Vilja satt for det meste på gulvet og lekte med en av de nye lekene sine. En med lyd og blinkende lys. Etter at ungene var i seng åpnet vi våre egne gaver, spiste godteri (kanskje i overkant mye for min egen del) og spilte Wii. Fun!

I går var vi på fest, og i dag er jeg trøtt (som jeg alltid er etter en fest), men ikke dårlig. Heldigvis. I dag skal vi ikke gjøre så mye annet enn å kose med Vilja, se Grey’s Anatomy og spise masse mat. Masse, masse, masse mat. Kjøtt. Jeg får alltid så lyst på kjøtt dagen derpå, og jeg priser meg lykkelig for at jeg ikke er vegetarianer. Give me meat! Jeje, ciao!

Fingerpaint.

Julaften er over, og vi fikk selvfølgelig veldig mye fint i år også. Her ser dere Vilja i full gang med fingermaling på lillejulaften – hun malte kunstverk til besteforeldrene sine, og de ble selvfølgelig kjempeglade for en fotobok med Viljabilder og kunstverk. Det var en kjempefin julaften med god mat og Wii-spilling, hyggelige samtaler og nissebesøk. Vilja var våken mye lengre enn vanlig, og fikk dermed med seg det meste av dagen. Hun var glad hele tiden, og ble ekstra glad for alle de fine gavene sine. Nå gleder hun seg vel til første februar, for da er det hennes første bursdag, mange nye gaver og et lite selskap med forhåpentligvis alle menneskene hun liker så godt. Det blir nok gøy! Hugs.

Lillejulaften.

Lillejulaften i bilder. Litt av den i alle fall. Vi var jo som sagt hos mamma og Brynjulf (nederste bildet) og spiste grøt før vi dro videre til Kajs foreldre. Vi spiste grøt på låven hvor de har ordnet seg verdens kuleste pub. En pub som også delvis er garasje for to stykk stilige Harley Davidsons, og Vilja fikk selvfølgelig sitte litt på en av dem. Vilja spiste dessuten smultring, lo og koste seg, Benjamin fikk mandelen og dermed marsipangrisen (som du kan se på det nest nederste bildet) og vi alle hadde det kjempefint. En ny tradisjon er født, og jeg kjenner på meg at jula bare kommer til å bli morsommere og morsommere fremover. Jeg får på mange måter jula tilbake igjen, gjennom Vilja. Slik den var før. Spenningen, ventingen, tradisjonene. Jula har virkelig fått en ny glede ved seg.

Outfit.

Kjole (brukt som skjørt), sko og jakke fra H&M, cardigan fra Freez.com.au, lue fra Forever21,

Dette er alt jeg rekker å poste før vi stresser avgårde til mamma og Brynjulf. Jeg rekker ikke engang skrive hvor jeg har kjøpt klærne, så det får jeg gjøre litt senere. (Det har blitt oppdatert nå i ettertid!) Anyways; dette er juleDrea fra i går, lillejulaften. Ha en fin julaften da, dere! Hugs.