Girl in Oslo.>

Nå sitter jeg i senga i tjueførste etasje på hotellet. Tjueførste etasje, dere! For meg er det stort. Eller skal jeg kanskje si høyt? Der hvor jeg bor finns det vel knapt bygninger med to etasjer (okei, jeg overdriver), så å plutselig ta heisen i en utrolig fart til tjueførste etasje er litt gøy. Jeg tror jeg skal ta hele turen opp til trettifemte etasje senere i dag, bare for å ha gjort det. Bare for å se hvor høyt det er ned. Ah, jeg elsker høye bygninger og gøyale heiser!

Nå begynner jeg vel straks å bite negler. Det er bare en liten halvtime til jeg skal møte opp på NKS for å møte en hel gjeng med mennesker som skal gjøre akkurat det samme som meg; studere årsstudium journalistikk. Jeg er dritredd, og jeg aner egentlig ikke hvorfor. De er bare mennesker, akkurat som meg, og jeg har sett mange mennesker før også. Allerede nå begynner pulsen å stige, og jeg er bare superglad for at Kaj er med. Uten han hadde dette vært så mye verre. Da hadde jeg vel så vidt klart meg, sånn helt egentlig. Da hadde jeg virkelig vært lost in the big city, alene og forlatt. Høres ut som tittelen på en dårlig amerikansk dramakomedie, og det er vel omtrent akkurat sånn det hadde blitt også. Det hadde antagelig blitt mange tårer og forskremte hulk.

Vel, nå må jeg vel kanskje begynne å forberede meg (både fysisk og mentalt) til å dra bortover. Nei, forresten. Jeg rekker aldeles ikke forberede meg – ikke nok i hvertfall. Nå stikker jeg. Ønsk meg lykke til, og ha en fin dag selv! (Hjeeelp!)

>

Cartoon Geek.>

drea

Jeg har blitt tegnet igjen, og denne gangen er det venninna mi Tina som har vært utrolig flink. Utrolig stilig! Takk, Tina!

Nå har jeg dårlig tid. Snart drar jeg og Kaj til Trondheim for å ta fly videre til Oslo. Skal bare bli i Oslo til søndag, så jeg studerer altså ikke i Oslo. Jeg studerer gjennom NKS Nettstudier, og da gjennom Høgskolen i Oslo. Derfor må jeg dra dit i helgen. En oppstartssamling for studiet kan man vel kalle det. Sånn, da har vi fått oppklart den biten. Resten av spørsmålene rekker jeg nok ikke svare på nå, men jeg skal få se om jeg finner nett i løpet av kvelden/morgendagen. Hvis ikke; ja, da må dere dessverre vente helt til søndag. (Se hvor flink jeg har blitt til å skrive «dessverre»!) Litt dumt, men jeg kan bare ikke noe for det. Nå er jeg stressa til tusen. Jeg er nemlig utrolig dårlig på å pakke. Jeg glemmer alltid noe vesentlig. Tannbørste, sminke, penger. You name it. Jeg glemmer alltid noe. Dessuten må jeg dusje og sminke meg selv, og…og…og. Jeg husker ikke alt jeg må gjøre en gang. Later!

>

Tre bilder.>

Her er tre bilder fra i dag. Fjæra var ikke helt som jeg hadde sett for meg, så bildene ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Jeg har fremdeles en idè, men den får jeg spare til senere. Jeg skal finne et passende sted. En gang. Først håper jeg på å få tak i et ultravidvinkel-objektiv, men vi får se når det blir. Får vel jobbe litt for det, så kanskje til neste lønning?

Nå skal jeg la pc'n få hvile, så skal jeg heller se tv med kjæresten. Svar på spørsmålene deres får vente til i morgen, men jeg takker for alle spørsmål. Gud, dere er rare. Hvor har dere fantasien fra? Dere har kommet med spørsmål jeg aldri i verden hadde forventet. Vel, gøy kan det vel bli! Nå tar jeg kveld – fra pc'n i alle fall. God kveld/natt!

>

Spør meg.>

Som du kanskje skjønner ut av bildet, så er det på tide med litt spørsmål. Flere har lurt på om jeg kan ta en slik spørrerunde igjen, og da sier jeg «selvfølgelig kan jeg det.» Egentlig en ganske så god idè også, med tanke på at jeg får ulike spørsmål på nesten hvert innlegg jeg poster. Det kan være greit å samle disse i ett og samme innlegg, så jeg orker å svare ordentlig på alle spørsmål dere måtte komme med. Er det et eller annet du lurer på? Da er det bare å spørre. Tørr du ikke spørre? Da er det lov å være anonym. Har du noe annet på hjertet? Bare kom med det! (Noe fornuftig, vel og merke. Drittslenging blir elegant oversett.) Shoot! (Spørsmålene blir enten svart i videoblogg eller eget innlegg. Alt etter hvor mange spørsmål dere har. Mange spørsmål er lik videoblogg. Mindre spørsmål er lik eget innlegg.)

I mens skal jeg, Kaj og Sala gå til fjæra og ta masse bilder. Kaj må bare komme hjem fra jobb først.

>

Snart student.>

Fem bøker har nå kommet i posten, og jeg innser at det bare er et par dager til jeg åker til Oslo for å komme i gang med studiet. Skremmende. Jeg gruer meg litt, men samtidig kan jeg nesten ikke vente med å begynne å gjøre noe. Jeg gleder meg til å lese om kildebruk og fotobruk i media, og selvfølgelig gleder jeg meg til jeg kan kalle meg selv for student. Å, så stor jeg er blitt! Ferien er altså snart over, og det er jammen på tide. Jeg har hatt for lang ferie, så det blir godt at både studier og jobbing begynner i neste uke. I neste uke åpner bassenget igjen, og jeg skal selvfølgelig være badevakt i år også. Helt til magen blir umulig å stupe med, selvfølgelig. (Ingen fare enda. Magen er ikke akkurat superstor. Hurra for 17 uker i dag, forresten! Ikke lenge til ultralyd nå. Gleder meg, gleder meg!)

>

I’m a geek.>

Føler meg litt geek i dag. Ved første øyekast kan vel brillene forklare mye av det, men det går dypere enn som så. Nettverksspill på Football Manager forsterker følelsen med cirka tusen. Minst. Jeg har blitt helt hekta – igjen. Så, nå sitter jeg og Kaj og nerder i hver vår sofa og leder hvert vårt lag i tippeligaen. Jeg krysser fingrene for at jeg ikke taper kampene mot Kajs lag, for det blir for ydmykende. Jeg vil vinne! Er det ikke fantastisk? Godt å ha en kjæreste jeg kan gjøre alt med. Spille fotballspill sammen med, gjøre ingenting sammen med, gjøre alt sammen med. Det er selvfølgelig også godt å ha en kjæreste som ikke ler av meg når jeg setter meg foran kameraet og knipser bilder i det uendelige. (Brillene er forresten fra Ebay. Selvfølgelig.)

Vel. Nå skal vi spille litt mer, og senere tror jeg at jeg satser på en liten spasertur til butikken. Føler for å ta ansiktsmaske i dag. Bare slappe helt av, drikke te og høre musikk. Med andre ord; virkelig kose meg. Det er lite som skal til for at man føler seg vel, og dessuten har huden min godt av det. Litt fuktighet skader aldri, og det gjør ikke en liten time helt i sin egen verden heller. Min verden er super.

>

Video: Karaokee-Time!>

Jeg er for god til å være sann.>

Bilder fra i går.>

fest 004
fest 001fest 011fest 012dreeeeeeea
De små bildene er selvfølgelig klikkbare.

Her er litt bilder fra i går, og som dere så åpenlyst kan se så var noen fullere enn andre. Med andre ord; alle ble fulle, bortsett fra meg. Likevel er det jeg som ser mest gal ut på bilder. Hvor urettferdig er ikke det? På bilde nummer en ser det virkelig ut til at jeg vil drepe noen. Jeg vil drepe noen med smilet mitt. Bare vent og se.

Alt i alt en gøy kveld, selv om det er spesielt å være på fest uten å innta alkohyler. Fulle mennesker blir lett litt…intime. Kanskje uten at de vet det også. Det virker som at de er nødt til å stå maks fire centimeter unna deg for å høre hva du sier, og for en edru sjel kan dette lett bli for nært mange ganger. Alle andre forandrer seg når de drikker, og jeg forandrer meg i forhold til dem når jeg ikke drikker. Vi kan kalle det en ond sirkel. Alkoholens onde sirkel. Skal man være edru på fest bør man finne seg en fest hvor…ehm…folk…ehm… ikke drikker. Og omvendt.

Senere i dag skal jeg kanskje gjøre noe så sjeldent som å lage videoblogg. Jeg føler for å snakke til dere. Drite meg litt ut. Se teit ut, og la dere se hvor lite sjarmerende jeg egentlig er. Kanskje også røpe at jeg ikke er morsom når jeg virkelig prøver å være det. Tja, bare vise dere litt mer av hvem jeg er, kanskje.

>

Look away.>

Nå skal jeg straks på fest. Venter bare på Nora, som må komme seg fra et annet vorspiel til meg. Deretter går vi hele veien inn til naboen. Naboen bor i samme hus som oss, så det blir ikke lange veien å gå. Vet ikke om jeg er velkommen, men det driter jeg i. Regner med jeg er det, for det finnes ingen grunn til at jeg ikke skal være det. Dessuten kan jeg likså godt være der som her. Jeg hører musikken minst like godt herfra, og jeg er sikker på at jeg kan høre alkoholen renne nedover halsene til en hel gjeng med glade, fulle mennesker. Med andre ord; jeg hører nok til å miste evnen til å ha det gøy alene her hjemme. Jeg vil heller være med på moroa, selv om jeg selvfølgelig må forholde meg edru. Nå Nora komme snart, for nå spilles det svensktopper for fullt der inne. (Hjelp?)

>

Nye plagg i garderoben.>

Var på shopping med Nora i går, og dette er noe av det som ble kjøpt. Alt er fra Cubus, for Cubus er omrent den eneste greie butikken som er på både Hitra og Frøya tilsammen. Jeg syns i alle fall disse klærne var utrolig stilig. Jeg har i tillegg farget håret litt rødere, og kjøpt endel ny sminke. Greit å ha. I kveld skal jeg faktisk på fest (!), og jeg gleder meg! Nå må jeg stikke. Dårlig tid, derfor skriver jeg enormt dårlig akkurat nå. Who cares. Se heller på plaggene, dere!


Fra venstre: tee med Catwoman, skjerf, jakke, tee med tegneseriegreier og til slutt; lakktights.

>