Kontakt Drea.>

For å kontakte meg kan du sende en mail til: dreakarlsen@hotmail.com

Om du har spørsmål angående webshopen min kan du sende mail til: dreasshop@hotmail.com

>

Dagens ønskeoutfit.>

Ønske seg, ønske seg…

>

Klær, klær, klær!>

Dette er noen av klærne jeg har bestilt på Asos. Gleder meg til de kommer! Fint satt sammen, hæ? Ser nesten ut som damen der har på seg den rosa tightsen, men den er det nok jeg som har plassert der.
Må kjøpe meg en fin svart veske også… Har veldig lyst på ei svarrt Miu Miu- veske, men akkurat det er lite sannsynlig.

outfit

>

Knalltøffe sko.>

Jeg falt pladask for disse knalltøffe skoene fra Betsey Johnson, 1864 kr på Asos. Disse står virkelig høyt på ønskelista…

Shoppa litt på www.asos.com i dag. Fant endel fint, håper bare det passer. Kjedelig å måtte sende tilbake klær. Hater det. Når man endelig har fått klærne vil man beholde dem, men selvfølgelig; det er ingen vits om de ikke passer. Krysser fingrene!

betsey johnson spotty bow front court shoe 1864 kr

>

Dagens outfit.>

ikke så veldig ulikt det jeg hadde på i går. Litt vanskelig å finne klær fortiden; alt ligger i store hauger på gjesterommet, så det blir et ganske enkelt antrekk i dag, mildt sagt. Vel, det enkle er ofte det beste.. (Høhø.) Har ikke fått garderobeskapet fra Ikea enda, har faktisk ikke bestilt det enda heller. Det skal gjøres i dag. Vel, bilde er bedre enn intet bilde. Right?

outfit11

>

I disse nattetimer.>

Ja, jeg veit at det begynner å bli seint. Men, jeg får ikke sove. Jeg vil ikke sove. Det er først når man sitter oppe om natten man finner ut at natten faktisk har like mange timer som dagen. Det er først når man sitter våken i flere nattetimer at man tenker over at sekundene går like treigt også i disse timene. Når man er våken om natten forstår man plutselig at natten ikke bare forsvinner. Man forstår plutselig at man sover lenger enn man tror, lenger enn det som regel føles som. Jeg forstår plutselig at jeg ikke har noen grunn til å føle meg trøtt om morgenen; jeg har tross alt sovet bort mange, mange timer og mange, mange minutter.

Nå sitter jeg i disse klærne (se bildet under…) og «daffer». «Daffer» er mitt ord på å slappe av, høre musikk og se på klær på nettet. Jeg gjør vel kanskje ikke så mye fornuftig, men hva i all verden kan man gjøre klokka halv tre om natta som er fornuftig? Sove? Tja, kanskje. Godt forslag.

Vel, nå skal jeg faktisk lalle. (Lalle er mitt ord for å sove. Ja, jeg veit at det ikke bare er mitt ord, men jeg regner med de fleste attenåringer har slutta å si det forlengst. Jeg hadde også det for mange, mange år siden. Men mange, mange år før det brukte jeg lalle. Da skulle jeg «lalle». Det var alltid «lalletid».
Nå heter det ikke «finne senga» eller » jeg skal legge meg» for min del lenger. Det heter «lalle». Lalle is back. Kanskje er det etter barndommens frihet og uvitenhet om livets utfordringer jeg lengter etter. Hvem vet. Det har uansett ingen betydning. «Lalle» it is.)
God natt og sov godt.

djea222

>

Design et par converse.>

På www.converse.com (om du er lat kan du trykke her) kan du designe et par converse, og du kan selvfølgelig også kjøpe dem! Billig er det også, 68 dollar er ikke akkurat ille. Kult, hæ? Da slipper du å løpe rundt omkring i alle butikkene du vet om for å finne akkurat de turkise conversene, eller de rosa som jeg vil ha. Her er mitt par. Vis meg ditt?

minsko

>

Dagens outfit.>

Dette ville jeg ha på meg i dag (antrekk til venstre), men på grunn av det opererte kneet klarer jeg ikke gå i de skoene. Klarer ikke å gå i høye hæler. Det er skikkelig trist…Derfor ble antrekket slik (bildet til høyre) i dag.

Lang hvit singlet: Gina Tricot.
Iron Maiden-skjorte: kjøpt på konsert i Oslo 2005.
Tights
Hvite ballerinasko: Ellos
Smykke: gave fra Tina! :)

djeadjeadjeasnbledet

>

StrawberryNET>

Tredje og siste (for now…) reklame på bloggen. StrawberryNET. Der kan du kjøpe allslags sminke og velpleieprodukter, og det beste med det er at det er fri frakt i hele verden! Tenk det. Du slipper altså å betale noe ekstra; du betaler bare for det du faktisk får. Det er vel ikke bare jeg som er lei av at frakten utgjør halve prisen? Vel, her slipper vi det problemet. Supert!

Her kan du kjøpe sminke fra Dior, Chanel, Anna Sui, Clinique og så videre, og så videre. De har toppmerker, og sminken er faktisk utrolig bra. Nå får du dessuten 5 % avslag om du kjøper 3 eller fler produkter.

Om du mangler sminke er ikke dette et dumt valg. Det er bare å trykke på bildet til høyre på denne siden for å komme til StrawberryNET!

strawyberrynet

>

Treningsoutfit.>

Nå skal jeg begynne med opptrening snart, og da trenger jeg nytt treningstøy. Det begynner å bli en stund siden jeg trente ordentlig, desverre. Til mitt forsvar må jeg få si at det Ikke er på grunn av at jeg har vært lat, men på grunn av kneskaden. Nå er jeg heldigvis ferdig operert. Hurra for det!

Her er et treningsoutfit jeg har bestilt. Nesten alt, i hvertfall…
Alt er fra Ellos. (Trykk gjerne på reklamen på til høyre på denne siden for å kjøpe dette!)
Nike capribukse: 399 kr.
Champion treningstrøye: 349 kr.
Puma Arena Trainer sko: 599 kr.
Champion Caps: 99 kr.
Hansker: Adidas 149 kr.
Drikkeflaske: 20 kr.

treningsoutfit

Skal også kjøpe meg en slik. En billig treningssykkel, også fra Ellos. 999 kr.
sykkel

>