Best friends

dreaogfrida2dreaogfrida1

Ice princess

fridasolprincess1

To bilder av Frida, tatt kjapt før vi satte i gang festen på lørdag. Det er alltid morsomt å ta bilder av henne! Og jeg er veldig, veldig glad i a og! Selv om hun må tåle mye av meg, så er hun der. Og hun blir ikke sinna, og hun dømmer ikke. Sånne mennesker finnes det ikke mange av. Så selv om disse bildene er litt «Ice princess», så er Frida alt annet enn akkurat det! Hugs.

Stripes

dreafest2 horizontal dreafest4 dreafest3

Lørdagens antrekk. Kjolen kjøpte jeg på salg på H&M, og jeg syns så absolutt den var verdt de hundreogfemti kronene. Don´t you agree? Det var Frida som tok disse bildene, og Frida – du var ikke særlig flink til å få med hele meg, midt i bildet! Hahaha. Enten så var det halve meg oppover, eller så var det halve meg på sida. Fnis. Jaja. Bilder fikk dere i alle fall! Tok selvfølgelig litt bilder av vakre Frida også, som kommer senere. Nå er det senga på meg. Hugs.

Livet, kjærlighet og kjøttboller

Jeg står og venter på bussen nede i byen. Ryggen er våt av kaldsvette under Under Armour-genseren min, pulsen er høy og jeg skulle ønske jeg var usynlig. Sosial angst på sitt beste; Det er verre når jeg besvimer. Jeg tenker på livet. På hvorfor jeg ikke er fornøyd. Hvorfor jeg aldri er fornøyd. Jeg begynner å tenke på en videosnutt fra da Vilja var rundt tre år, og jeg spør henne hva kjærlighet er.

– Hmmm, svarer Vilja.

– Vet du ikke hva kjærlighet er?, spør jeg.

– Jo, sier hun bestemt.

– Hva er det, da?, spør jeg igjen.

– Kjøttbolla, sier Vilja enkelt.

– Kjøttbolla? Er kjøttbolla kjærlighet?

– Mm, sier hun og ler.

Jeg tenker på den filmsnutten, og en tanke slår meg. Hadde jeg spurt meg selv om hva kjærlighet er, hadde ikke svaret vært kjøttboller. Det hadde heller ikke vært noe i nærheten. Det hadde vært storslagent, ekstremt og… Ambisiøst. Overambisiøst.  Kanskje hadde Vilja et godt poeng. Ikke det at kjærlighet nødvendigvis er akkurat kjøttboller, men… At ting faktisk kan være så enkelt. Kanskje er kjærlighet kjøttboller for noen. Eller en is på en varm sommerdag. Eller en latter med gode venner. Små enkle ting man egentlig tar for gitt.

Kanskje er meningen med livet så simpel også. Kanskje burde jeg ikke være så opptatt av å ha en mening med alt. Kanskje burde jeg ikke være så fokusert på å hele tiden ha noe stort og ekstremt i livet mitt. Eller, jeg trenger ikke skrive kanskje. Jeg vet at jeg ikke burde alt det her. Jeg vet at jeg burde klare å være fornøyd med livet mitt, med  hverdagsgleder og med kjøttboller. Jeg vet jeg burde ha et litt mer barnlig syn på verden, slik som Vilja har. Det er rart det der, og egentlig ganske ironisk, at når man virkelig skal begynne å leve og stå på egne bein, så kommer det å bli voksen i veien. Man mister det enkle, fantastiske, barnlige synet på ting, som antagelig hadde gjort det å bli voksen så utrolig mye enklere. Jeg syns det er så synd.

Eller kanskje det bare er meg. Kanskje er det bare jeg som sliter med å være fornøyd. Som sliter med å føle at noe betyr noe som helst. At jeg ikke hører til i noen som helst rolle, og at jeg ikke er flink nok til å leve i øyeblikket. Jeg er fullt klar over det, og jeg har jobbet mye for å prøve å forandre det, men jeg har ikke funnet noen god løsning. Jeg syns det er synd at jeg har mistet den evnen. Evnen til å glede meg over små, hverdagslige ting. Små hendelser, en smak, en lukt, en latter, en følelse eller kjøttboller. Ett eller annet som kanskje er lite, men som faktisk også kan kalles kjærlighet og/eller meninga med livet.

Hair

capsdrea1 _MG_6464-as-Smart-Object-2 _MG_6492-as-Smart-Object-1

Det er sykt hvor stor diskusjon det ble da jeg la ut bilder av den nye frisyren min på Facebook, og en mann kommenterte at det kun var jenter som hadde kommet med positive tilbakemeldinger, og at han kunne snakke for menn og si at det ikke var pent med en så maskulin klipp. Det tok av, og ting ble vridd og vendt i så mange retninger som mulig, så til slutt vet jeg egentlig ikke hva diskusjonen handla om lenger. Men jeg er fremdeles like fornøyd med klippen min, og føler meg absolutt ikke maskulin. I am a badass chick!

The walk

blomstersko2 double12 treedreagå

Jeg gikk fra Solsiden til Ila her om dagen, og det slo meg hvor fint det er i Trondheim. Jeg hadde med kamera og tok litt bilder. Hugs.

Simplicity

hmhm2

Gårsdagens antrekk. Enkelt, og med blomsterskoene jeg er så glad i. First at love sight, holdt jeg på å skrive, men mente jo selvfølgelig love at first  sight! Jeg gjør det der i blant. Bytter ord. Husker jeg sa «brille kula!» til ei venninne om solbrillene hennes en gang. Etter det ble det et fast uttrykk mellom oss to. Ingen andre skjønte noe som helst, selvfølgelig, men det spilte ingen rolle.

Anyways. Det er lørdag, og jeg skal på fest for første gang på veldig lenge! Jeg drar til Frida på Orkanger, vi tar et rolig vors sammen, før vi stikker på Strandafestivalen. Satser på at det blir en finfin kveld! Det fortjener vi, nemlig. Hugs.

LØNSJ

nordøst5 nordøst nordøst4 nordøst3use

I dag var jeg på lunsj med beste Espen! Vi testa ut det nye stedet på Solsiden, som heter NordØst. Jeg syns det var så fint der! De oransje trærne var skikkelig fine, og jeg fikk lyst til å røske opp ett av dem og løpe hjem til Byåsen med det. Haha! Jeg lot det bli med tanken, og bestemte meg for å teste en pannekakerett med sprøstekt and. Hæ?! Joda. Det stemmer det. Pannekaker og and! Det var dødsgodt! Seriøst. Kjempegodt! Jeg skal absolutt ta turen tilbake til NordØst for å teste fler spennende retter, for sure. Anbefales! Det var dessuten en kjempehyggelig lunsj og, med en utrolig hyggelig fyr!

Nå skal jeg sette meg ned med mine (for tiden) tre avhengigheter; Nattpatruljen, nutrilett og saft! Haha. Ha en fin fredagskveld!

10 fun facts om meg

_MG_6187-as-Smart-Object-1

Jeg er generelt ikke glad i lister, men en sånn «10 ting du kanskje ikke visste om meg»-greie syns jeg faktisk er litt morsom. Så here it goes!

1. Ofte når jeg går forbi en sølepytt, eller vanndam om du vil, så bøyer jeg meg frem og ser ned for å se om jeg ser Mufasa. Haha, det er en greie jeg gjorde da jeg var yngre og storfan av Løvenes Konge. Jeg har visst aldri slutta å være fan.

2. Jeg lager nesten kun middag når jeg har Vilja. Ellers går det aller helst i en Nutrilett-bar, rugsprø med tunfisk eller… Nei, kom ikke på mer. Det går i det der. Eller, jo. En sjelden gang i blant slår jeg til med kyllingwok, men som oftest er risen hard og kyllingen rå i midten…

3. Jeg syns det verste med å ikke sovne når jeg legger meg, er at jeg blir så jævla sulten! Da sovner jeg i alle fall ikke, så da må jeg hoppe opp av senga og finne noe å spise, da. Og det er jo ikke særlig sunt.

4. Jeg hadde aldri strøket på noe som helst før jeg strøk på oppkjøringa. Jeg startet timen med å bryte vikeplikten, og derfra gikk det bare nedover. Den største grunnen til at det ble sånn, var for at jeg i utgangspunktet var ganske så deprimert, ble utrolig stressa og fikk jævla angst der jeg satt ved siden av en skummel mann som noterte noe som kunne se ut som en hel roman i blokka si. Ææææh, får vondt i magen bare av å tenke på det.

5. Jeg har vært i 13 land. Det er Norge, Danmark, Sverige, Irland, Tyskland, Polen, Frankrike, Spania, Hellas, Kroatia, Kypros, Bosnia og USA, hvor jeg har vært i LA og Las Vegas.

6. Jeg har visstnok en særegen latter når jeg selv syns jeg er morsom. (Jeg er selvfølgelig ikke enig i at jeg har en sånn latter…)

7. Jeg tok hull i ørene da jeg var 7 år, og hadde de helt til jeg var typ… 22-ish. Da plutselig, sånn helt uten videre, grodde de igjen og etterlot seg ingen spor. Spøkelseshull! Meeeeerkelig.

8. Jeg er ikke særlig lettrørt, men det er to – og kun to – filmer som har fått meg til å gråte. Det er Løvenes Konge (ikke overraskende, kanskje…) og Requiem for a Dream.

9. Jeg har alltid en eller annen avhengighet. Det kan være Sugarfree Redbull, Funlight-gele eller te. Eller som nå; Funlight med mango og lime, en nutrilett og Nattpatruljen på tv. Helst sammen, alle tre.

10. Jeg er bifil. Her er en definisjon fra skeivungdom.no; «Person som kan bli forelsket i og/eller bli seksuelt tiltrukket av en person uavhengig av om denne er mann eller kvinne. En bifil identitet kan se svært forskjellig ut fra person til person.» Så. Da er jeg bifil da, selv om jeg aldri har vært kjæreste med en jente. Men hvem veit, kanskje det blir en gang.

Så. Det var 10 kjappe om meg. Var det noe der du ikke visste om fra før? Noe du syns var morsomt? Og ikke minst; har du noen sære/spesielle greier folk ikke veit om deg? Do tell! Hugs.

Thursday

bwthursdaytorsdagigjenfeet2

Torsdag. En rolig, sløv sådan. Jeg tok oppvask, da. Det skjer jo ikke hver dag. I dag tok jeg faktisk oppvask uten å høre på musikk! Jeg hører alltid på musikk når jeg må gjøre kjedelige greier, for da trenger man et eller annet som kan distrahere vekk kjedsomheten. Men i dag glemte jeg det. Da begynte jeg å tenke på hvor mye jeg rakk å tenke på før jeg kom på det, og innså hvor fullt hodet mitt fremdeles er av irriterende, kjipe tanker jeg helst skulle ha jaget bort med oppvaskkosten. Og når man tenker på hvor mye kjipt man tenker på, så tenker man jo bare mer på det man helst ikke vil tenke på! Om du skjønner. Men så mista jeg plutselig et glass i gulvet, så det ble litt musikk på kjøkkenet mens jeg tok oppvasken allikevel, og skumparty fulgte på. Heldigvis har jeg for det meste sånne svære ølglass som er lagd for å tåle en støyt eller femten, så det gikk så fint, så, uten glasskår på gulvet og blod på finger´n, og ikke ga det blod på tann å stå på kjøkkenet med gule gummihansker og skitne kopper og fat svære som tårn, heller. Skippertakstorsdag.