Zebra pattern.

Kjole og mc-vest fra H&M, belte fra Glitter, sko fra Din Sko, strømpis fra Gina Tricot, ring fra Ebay. Foto: Kaj.

God dag! Da har vi kommet hjem fra Hitra. Har nemlig vært der å tatt litt bilder i studio i dag. Har ikke fått ordna meg mitt eget studio enda, men jeg jobber med saken. Tror jeg har ringt den dama tusen ganger nå, og jeg har vært å ringt på døra hennes minst tre ganger. Vanskelig å få tak i den dama altså. Men jeg gir meg ikke altså. Jeg skal finne et lokale.

Nei, nå ligger Vilja på gulvet og klager, og jeg kan nesten ikke la henne ligge sånn så veldig lenge. Nå skal vi leke! Borteeee… BØ! Ciao.

Skaphetero i homseforkledning.

Jeg begynner å lure i blant altså. Jeg begynner å lure på om det er så in å være homo at det finnes en mengde skaphetero menn i homseforkledning. Det er kanskje ikke så rart jeg begynner å lure heller, for jeg hører om homofile menn som skryter av at de har grafset på puppene til Helene Rask. Jeg får høre om homofile menn som tafser hvorsomhelst på såkalte «venninner», og jeg får høre at disse «venninnene» ikke har noe i mot det. Det er jo bare homoen. Da gjør det jo ingenting. Han kan godt stappe tre fingre langt opp i du-vet-hva (dåsa, musa, tisserumpa, fitta, hufsa, vagina. Kall den hva du vil.), for han har jo ingen glede av det allikevel. Han blir jo ikke tent av det. Han er jo homo. (Tror vi i alle fall.) Da gjør det ingenting.

Det slår meg nå. Det er jo rimelig genialt. Skaphetero. Tenk, du får jo både grafse på puppene til Helene Rask og ta deg friheten til å råkline med ei jente (som absolutt ikke vil kline med deg) på en bortgjemt do uten å bli kalt drittsekk. Du er jo «homo», da er alt lov. Du kan klaske jenter på rumpa uten å få ei gedigen veske midt i fleisen, du kan se på pupper og si hva du virkelig mener om dem uten å bli sett på som frekk (du er jo bare ærlig, ikke sant?), og ikke minst; du kan skryte av alt dette til heterofile menn som enda ikke har forstått at det lønner seg å være skaphetero i homseforkledning, som derfor aldri får røre puppene til Helene Rask.

Man kan jo begynne å lure. Er virkelig alle disse oversminkede, überfeminine homsene virkelig homser, eller er de smarte hetero menn som liker «fordelene» som kommer med det å være homo? Er de overspillende skuespillere? Teatralske? Tenk på det. Er homsevennen din virkelig homse, eller tar han i overkant mye på puppene dine bare for at han «kan»? Kanskje du blir lurt, og har en utnyttende skapheterovenn i stedet? Tenk på det. Just a thought.

Tenk at hun skal bli stor…




Vilja fikk seg ny lekematte i helga, og den ble en stor suksess. Der kan hun jo ligge å fange sine egne tær, bare se seg omkring eller rulle rundt på. Snart krabber hun vel bare av den også. Hun blir jo fem måneder snart, og det vil altså si at hun snart er et halvt år. Snart løper hun vel rundt på stua i bare bleien og roper «mamma». Tiden går så fort, og av og til skulle jeg ønske jeg var baby selv igjen, slik at jeg kan oppleve alt jeg har opplevd på nytt. Stolthetsfølelsen jeg fikk da jeg klarte å sykle helt selv for første gang. Første skoledag. Spenningen da jeg sendte bestevenninnen min i vei for å spørre en gutt om han ville være kjæresten min. Små minner jeg husker så godt.

Jeg får nok ikke oppleve disse tingene for meg selv på nytt igjen, men tenk at Vilja også skal vokse opp. Tenk at også hun skal lære seg å sykle helt selv, begynne på skolen og sende i vei venninner for å få seg småkjærester. Heldigvis får jeg faktisk oppleve alt dette på nytt igjen – men denne gangen fra et helt annet perspektiv. Det er så mye jeg gleder meg til. Tenk at denne lille bolleklumpen skal bli stor. Min lille bolleklump. Jeg lurer på hvordan hun blir…

Shoes, shoes, shoes.

Her er de nye skoene mine. Åh, de er så fine! Heldigvis var de veldig gode å gå i også, til å være så høye. For en stund siden nevnte jeg at det var lenge siden jeg hadde kjøpt sko, og nå har jeg fått smaken på det igjen. Jeg har lyst til å bestille mange par sko nå, så det spørs om jeg ikke bestiller et par til. Sko er absolutt ikke overvurdert. Det er gøy med sko. Sko, sko, sko.

Hjemme igjen.

Det har virkelig vært sommer denne helgen. Det har nesten vært tredve grader, sol hele tiden, solkrem med høy faktor (jeg brukte faktisk sunblock på armene, jeg fikk jo utslett etter en time i sola), rekekveld, litt øl (jeg tok også en faktisk!), is og grillmat. Det har vært en veldig fin helg, men den har gått altfor fort. For min del kunne den godt ha vart i et par dager til.

Nå er vi altså hjemme igjen. Vilja leker på den nye lekematta si, og jeg skal prøve mine nyinnkjøpte klær og sko. Det gjør jeg alltid etter shopping, bare for å sjekke om jeg faktisk gjorde et bra kjøp. Slikt er vanskelig å vite når man står der inne i prøverommet. En dag kan alt se fint ut, den neste passer «ingenting». Du vet antagelig hvordan det er. Jeg har mange ganger vært fornøyd i butikken, men ved neste prøving (som gjøres hjemme) blir det bare helt feil, og plagget legges bakerst i klesskapet. Uten å bli brukt. Ever. Jeg lurer på hvor mange slike plagg som tar plass i klesskapet mitt for øyeblikket… Jaja, det får jeg bare lure litt på ei god stund til, for jeg har ingen planer om å rydde det med det første. Ciao!

It’s hot today.

Smykke fra Ebay, behagelig t-skjorte fra Vero Moda, belte fra H&M, chinos fra Sid and Sally, sko fra Din Sko. Foto: June.

Hjelpes, det er varmt ute. Jeg og June gikk rundt i byen ei god stund, og jeg kjøpte blant annet skoene jeg har på ovenfor. Ja, jeg gikk faktisk rundt på shopping i nye, høyhælte sko, men etterhvert sa føttene mine i fra om at dette ikke var noen god idè, og jeg byttet til behagelige tøysko. Ikke like fint, men en god del mer behagelig. Kaj kom etterhvert nedover med Vilja, og vi gikk til Marinen for å treffe en god del andre februarbabyer og mammaene deres. Utrolig mange herlige babyer, altså! Nå er jeg sliten. Jeg er trøtt og føttene verker, så nå skal jeg sette meg godt tilrette ute i det fine været, så kommer jeg tilbake med litt bilder senere. Ha en fin dag i det herlige sommværet da, dere!

We’re going to the city.

Nå drar vi til Trondheim snart, og jeg gleder meg til i morgen. Da blir det babytreff og shopping med June. Det er meldt skikkelig fint vær også, og Trondheim er virkelig herlig i sola. Åh, jeg gleder meg! Men nå må jeg pakke – for to. Blogger igjen i morgen, og da antagelig med mange, mange bilder. Igjen. Bilder er da alltid gøy. Ha en fin fredag!

Girls night only (with one exception).

Bilde av meg og Nora er tatt av Andrea.

Tidlig i dag var jeg hos tannlegen. Jeg dro dit uten vondt i tennene, og nå sitter jeg her med vondt i tennnene. Er ikke det litt rart? Skal det ikke være omvendt? Jaja, om det ikke er bra til i morgen får jeg ringe på å spørre om det skal være sånn. Aaaanyways. (Føler jeg har snakket FOR mye om tannleger i det siste…)

Senere i dag kom Kajs foreldre på besøk, og vi grillet ute på terassen. Klokka sju dro jeg til Nora, for hun har bursdag i dag. Tjue år og greier, hipp, hipp, hurra! Vi hadde en liten jentegathering (selv om Åge, Noras kjæreste, snek til seg noen minutter sammen med oss i ny og ne, men det var bare koselig), og ovenfor kan du se et par (eller ni) bilder fra kvelden vår. Jeg storkoste meg virkelig. Det er så deilig å bare prate (les: sladre) om alt og alle, le masse og spise fruktsalat, vannmelon, smågodt og cookies. Det har vært en herlig dag, men jeg har blitt solbrent på armene og kanskje litt i kinnene. Auau. Nå: sove. God natt!

Shadows on the wall.

God morgen! Et par bilder av skyggemeg. Gøy å leke med skygger. Jeg prøvde å lage en kanin også, og mange andre dyr, men det ble ikke helt suksess. Man kunne lett se at det var fingrene mine, og ikke en kanin. Anyways. Vilja sover enda, men jeg har stått opp for å gjøre meg klar til tannlegen. Æsj, jeg gruer meg litt. Ikke på grunn av tannlegeskrekk, for det har jeg jo ikke, men jeg kan ikke akkurat si at det er behagelig å gape som en tulling samtidig som kjeften er fyllt med ekle instrumenter. Blant annet den derre sugeren som skal fjerne alt spyttet. Den er verst. Dessuten blir jeg alltid så flau, for hver gang får jeg høre at jeg må bruke tanntråd hver dag. Og bruker jeg tanntråd hver dag, kanskje? Næh. Not really. Ciao!

Sunn eller usunn?

Mr. Sunn og Mr.Usunn. Jeg spiste begge, jeg.

I… ikke kampens, men bloggens hete har jeg stresset meg opp så mye at jeg ikke kjente at jeg var sulten. Jeg utsatte å gå på do så lenge som mulig, og når jeg først gikk så løp jeg både opp og ned trappa. Jeg tror nok jeg stresser litt vel mye (bare spør Kaj) med å få til denne nye bloggen akkurat som jeg vil, men det er kanskje ikke så rart at jeg blir bittelitt stresset når noen (takk!) påpeker at den gamle bloggadressen fremdeles står i headeren. Eller når jeg oppdager at jeg ikke har lagt til bloggen i Blogglovin’, eller når… ja. Jeg kunne ha fortsatt i evigheter. Det er alltid noe som mangler, og jeg vil allitd ha alt ferdig på en-to-tre. Synd, for slik fungerer det sjelden.

Jaja. Nå tar jeg pause fra alt som heter html og css, og fortsetter heller litt i morgen. Ting skal bli akkurat som jeg vil etterhvert, men det tar litt tid å forstå alt. «Alt». Jeg skal for all del ikke lære meg alt. Det hadde vært galskap. Nei, god natt dere. Sov godt!