LA Throwback

lathrowback

lathrowback2

dubleee

awaaaards

awards

aawawawa

Herregud, jeg er så reisesjuk! Derfor blir det et lite throwback til LA-turen i februar på bloggen i dag. Det var en fantastisk tur. Plutselig, sånn en gang i blant, så kommer jeg på at jeg har fått oppleve en hel masse i løpet av livet, som ikke alle andre får oppleve i løpet av hele livet engang. Jeg er heldig. Når man har det kjipt er det lett å glemme alt det gode man har hatt. Ohwell, nok pjatt for nå, for nå står trappetrening i hoppbakkene for tur. Jeg gleder meg! Hugs!

Fighting mode

1work 2work

Her er jeg – fit for fight! Nå har jeg blitt skikkelig treningsgira igjen, og i den anledning syns jeg det var helt på sin plass å bestille litt nye treningsklær. Treningstightsen er fra Luciaven og er megadigg! Kanskje den beste tightsen jeg har kjøpt noensinne. Skal helt klart kjøpe den i svart og. (Hos X-Life, for den som lurte.) I morgen tar jeg turen til Knyken for å løpe trapper igjen. Det blir digg! På tirsdag er det tilbake til 3T og styrketrening. Har ikke gleda meg til noe så mye på lenge. Haha! Veldig godt å ha treningsgleden tilbake igjen. Hugs!

2015-05-30-16.23

Wind of change

nynynynUntitled-14

Over ser du et utdrag fra et intervju med Anja Edin, gjort av motemagasinet Kamille. Ting har ikke vært så enkelt og greit for meg i det siste. Jeg har hatt nok en vår styrt av ganske så svære svigninger i humæret, noe som over tid bare skaper kaos og slitenhet i både kropp og sinn. Men her om dagen skjedde det noe. En plutselig endring i måten å tenke på. En plutselig åpning i hvordan å angripe både dagen i dag og morgendagen. Jeg begynte å se meg rundt etter positive vinklinger. Jeg leste blant annet Kamille, og sitatet jeg har limt inn over her, satte seg fast. Jeg skal også være en sånn, tenkte jeg. Jeg skal være en sånn som det er bra at hender kjipe ting med, for jeg skal være sterk nok til å takle det. Og jeg skal prøve så godt jeg kan å ikke bli fastkjørt i vonde, kjipe tanker og mønstre. Dette klarer jeg. 

Piano

Untitled-13

Jeg har kjøpt dette pianoet, jeg. Sånn helt plutselig. Og jeg betalte ikke mer enn 900 kroner heller! Er det ikke vakkert!? Jeg gleder meg til å male det hvitt, og få noen til å stemme det for meg. Kanskje jeg skal bruke dagene mine på å spille piano, haha. Da må jeg da bli brukbar etterhvert… Jeg spilte jo piano som jente! Det har jeg vel aldri fortalt. Men… Så var jeg ikke akkurat noe naturtalent heller. Jeg var bånn! Haha. Sånn kan det gå. Second chance now! Jeg er i alle fall forelska i dette, og gleder meg til å spille litt. Hugs.

Tell time

klooockc

Søt klokke kjøpt billig på Ebay. Sånn… Kjempebillig! Ikke god kvalitet, men hvem trenger vel god kvalitet? Haha, jeg syns i alle fall denne er perfekt for sommeren, og det er digg å kunne dra på fest uten å være redd for ei dyr kvalitetsklokke. De klokkene kan man bruke ellers. Til hverdags og til formelle greier. Og det var ikke før det gikk opp for meg at også denne er full av rosa blomster. Hahaha. Jeg, ass. Blomsterpigen! Hugs.

Good memories

fiiiiresommer
Minner. Farger, lukt og følelser, der og da, i et øyeblikk som aldri glemmes. Smil, latter, klem og tull og tøys. Det er klart livet har mye godt å by på for de aller, aller fleste. Det er klart det skjer gode ting. Det er klart man samler gode minner og lagrer de i et helt eget skap i hjernen. Det er rart at det aldri er nok. At tunge tider med vonde, slitsomme tanker kommer igjen og igjen og igjen, på tross av alle fine øyeblikk. Er det som med vonde ord? At vonde øyeblikk, fæle hendelser man har opplevd og andre kjipe ting tar så mye mer plass enn de gode? Om hver følelse var et bilde – hadde de vonde, mørke bildene vært dobbelt så store som de fine da?
fizedd

Her er i alle fall noen gode minner. Bilder som gjør at jeg kan lukke øynene og kjenne lukten, klemmen, latteren, følelsene og gleden igjen og igjen og igjen. En overlykkelig, lattermild og hengiven Vilja er det beste i verden.
summmmer
Jeg vet det finnes gode ting der ute. Jeg vet det blir bedre enn hva jeg føler det er nå, og enn hva jeg tror er mulig. Jeg vet at det finnes masse fint å leve for. Det står ikke på det. Spørsmålet mitt er egentlig bare er det verdt det – totalt sett? Går jeg i pluss når regnskapet skal føres? Ohwell. Nok om det. Vil anbefale alle å høre denne coveren av låta Chasing Cars. Den er nydelig. Hugs.

Unødvendig irritasjonsmoment

Nå skal jeg uttrykke min irritasjon over ting jeg ikke kan noe om. Idag; Sykling. Som sport. Du vet, Tour de France og sånn skit. Ikke bare er det kjedelig å se på (annet enn det siste minuttet på hver etappe), men det er også en helt latterlig sport hvor det er greit nok å være tapere! Ikke tro at jeg er en av de fotballmødrene som står på sidelinjen og roper at de beste spillerne skal få spille mest, altså. Men dette er faktisk snakk om en sport for voksne mennesker som lever av det. Hvordan i all verden kan det da være greit å bare bli en hjelperytter!? Er ikke det litt… kjipt?

Også har vi den regelen da – at man kun får en pengebot om man sykler bak en følgebil, og får fordelene det hører med ved det. Du vet, luftmotstand og sånt som jeg heller ikke kan noe om. Desto rikere man er, desto mer juks kan man tillate seg med andre ord! Er ikke det også ganske latterlig?

Nå har jeg altså skrevet masse irriterende med sykkelsporten, og enda ikke nevnt doping. Og det gidder jeg ikke si så mye om heller, for det er allmennkunnskap. Det finnes vel ingen sport som er like neddopa som sykkelsporten. Og til slutt vil jeg bare si, nok en gang, hvor grusomt kjedelig det er å se på dette på tv, helt til det siste minuttet. Hvorfor sykkelsporten er populær, skjønner jeg ingenting av. Og sånn. Nå har jeg fått ut masse unødvendig irritasjon om ting jeg ikke kan noe som helst om. (Så rett meg gjerne om jeg har bæsja på leggen noen steder her.) So long. Hugs.

Friday is awesome

YO! Jeg farget faktisk håret blått i dag. Så kort tid tok det, lissom. Haha. Jeg ble heldigvis veldig fornøyd (jeg digger det!), men desverre får jeg ikke posta noen bilder av det før i morra. Minnekortleseren min har nemlig slått seg vrang, og siden uttaket til usb-en på kameraet er ødelagt, så er det rett og slett ikke annet å gjøre enn å vente. Haha, nå prater jeg jo som om at noen av dere faktisk bryr dere om det, når sannheten er at det kun er jeg som blir irritert av den dustete minnekortleseren. Haha! Ohwell.

jeans

2015-05-15-14.36
Jeansprøving på BikBok, og finfin liten melding hos Starbucks.

I dag dro jeg til byen og møtte Renate for en kaffe på Starbucks, og i samme slengen kjøpte jeg meg en ny jeans. Det var jammen på tide! Deretter kom søstersen fra Sverige, og vi stakk ned til brosjan for å spise. Hvorfor jeg forteller alt dette på nytt, når jeg fortalte akkurat det samme i går, aner jeg virkelig ikke… Jeg har i alle fall hatt en kjempefin fredagskveld, og håper du har hatt det samme. Og nå skal jeg holde kjeft en stund. Haha! Hugs!

Blue hair

bluehair
Photoshoppa på meg blått hår ikveld, og nå har jeg fått skikkelig lyst på blått hår. Haha. Så da skal vi ikke se bort i fra at håret mitt plutselig har et hint av blått i seg. Dere kjenner jo meg. Får jeg en idé om hår, så gjennomfører jeg som regel innen kort tid. Impulskontroll har vi ikke sett… Jeg digger i alle fall denne looken! Hva syns dere? I dag er det endelig fredag, og jeg er klar som et egg for tv-kveld med mine to søsken og dama til brosjan! Det blir kos. Ikke ofte vi er samla alle tre søsken for sånne helger som nå, så derfor er det ekstra hyggelig når vi får det til. Ønsker alle en fin fredag! Hugs.

Pink coat

_MG_5440-as-Smart-Object-2 _MG_5442-as-Smart-Object-2 down
Rosa kåpe på tilbud hos B-Young! Halv pris og greier. Elsker den.

God morgen! Som jeg gleder meg til helg nå. På lørdag er det 16.mai, og jeg skal ta en liten fest med masse fine folk! Lenge siden sist, så det skal bli gøy med en runde ut på byen. På søndag er det 17.mai, og da står selvfølgelig tivoli og sukkerspinn på planen. Samt å se på alle menneskene som går i tog i byen. Det er alltid like morsomt, spesielt dagen derpå. Haha! Jeg tror det blir en veldig fin helg, på tross av at det sludder ute i dag, og ikke akkurat ser ut til å bli noen særlig sommerstemning i dagene som kommer… Hvem trenger vel sol når man har gode venner og en øl eller fem? Fnis! Hugs.