Pink ruffles.

Kjole fra Topshop, svart underkjole fra Koola Anna, sløyfe fra Bik Bok, veske fra Bianco, skinnjakke fra Cubus, sko fra Ebay.

Tjuhu! Litt sein blogging i dag, men dette er altså dagens antrekk. Den nye kjolen fra Topshop som jeg liker så godt. Helt klart en ny favoritt. I dag har vi fått shoppet litt, jeg har endelig klippet luggen (ikke før disse bildene ble tatt dessverre) og jeg har fått tak i ny hårfarge. Etterveksten min er blitt så enorm at jeg ser skallet ut. Det er ikke spesielt gøy. Nei, nå skal vi se Borat her. Jeg kommer tilbake med litt bilder fra helgen i morgen! So long.

Cute little things.

Om du bor i Trondheim, er i Trondheim, er i nærheten av Trondheim eller hva det skulle være, så burde du absolutt ta turen innom Lille Engel. Det er en herlig butikk med veldig mange fine, fine ting. Den grønne muffinsgreia du ser på bilde to fikk jeg faktisk i bursdagsgave fra June. Hun vet hva jeg liker, for hun liker det samme selv. Dette er rett og slett en perfekt butikk for oss. Check it out!

Autumn’s here.

Jeans fra Cheap Monday, kjole (brukt som topp), smykke og ring fra Asos.com, sko fra revolveclothing.com, skinnjakke fra Cubus, lue fra H&M, veske fra Vero Moda. Foto: June.

God kveld! Jeg og June sitter på stua og fryser. Senkveld står på, vi følger selvfølgelig med selv om vi blogger (multitasking vet du, vi er jo jenter) og kakaoen står selvfølgelig på bordet. Det gjør druene også. I dag har vi shoppet så smått, men i morgen tar vi nok shoppingen til nye høyder. Neida, Kaj. Ta det med ro. Jeg skal ikke bruke opp alle pengene. Ikke alle. Hva kan man si? Har man penger, har man lov. Nei, nå skal jeg følge med litt mer på Senkveld (det med multitasking var kanskje mer skryt enn realitet) og kanskje prate litt med de menneskene rundt meg. Fine greier. Ciao!

Sunshine.

Solveig.
To bilder til av nydelige Solveig. Sjarmerende jente, ikke sant? skal jeg pakke litt, rydde, skrive liste til mamma over når og hvor mye mat Vilja skal få (mamma og Brynjulf skal passe henne mens Kaj er på jobb, for han jobber kveldsskift denne uka og jeg drar jo klokken ett), sjekke mail, sjekke nettbank (jeg må forsikre meg om at jeg har nok shoppingpenger), dusje og ordne meg. Jeg føler jeg har liten tid til å gjøre mye greier, så jeg er allerede litt stresset. Og klokka er bare ti over halv ni, så sannheten er jo at jeg ikke har dårlig tid overhodet. Det er vel bare sånn jeg er. Vel, da blogges vi (jeg hater egentlig det uttrykket) fra Trondheimen! Jeg gleder meg. Ciao!

New in.

Sko fra Revolve Clothing og kjole fra Topshop.

To nye herligheter. Skoene er knallkule, og dere får nok se de på om ikke lenge. Kjolen er også kjempefin, men en anelse (les: veldig) gjennomsiktig, så jeg må finne på noe lurt før jeg kan bruke den. Hva jeg kan ha under. Jeg finner nok ut av det skal du se. er det på tide med musikk, photoshop og sjokomelk. Jeg er nødt til å bli ferdig med alle bildene jeg har å redigere, helst ikveld, for i helgen blir det nok ikke tid til jobbing, og det hadde vært godt å hatt et par ting mindre å tenke på. I mens kan dere fortelle meg hva dere skal gjøre i helgen, og hva dere synes om Halloweenfeiring? Selv har jeg aldri brydd meg om verken Halloween, Valentine’s Day, morsdag eller farsdag. Og vet du hva? Jeg har klart meg fint uten. Hugs!

Drink more milk to fight Alzheimer’s.

God dag. Nettet vårt er fremdeles ikke tilbake, men jeg har lånt nett av snille naboer. Telenor ser ut til å være på saken, så jeg forventer at det er fikset i løpet av dagen. Men nok om det. I morgen drar jeg til Trondheim for å besøke June. Vi skal gå rundt i byen og shoppe, ta masse bilder og bare kose oss. Jeg gleder meg! Om du ser meg så er det bare å komme og hilse på altså.

Forresten. (Jeg føler jeg har så mye å fortelle, jeg har jo vært uten nett i… to dager?) Jeg fikk mac’en min i går og ble lykkelig, men oppdaget raskt at jeg ikke får bruke den før jeg har kjøpt ny kontaktgreie. Jeg kjøpte den fra USA, og jeg tenkte aldeles ikke på at de ikke har samme stikkontakt som oss. Heldigvis får jeg begynne å bruke den ordentlig fra søndag av. Jeg har også fått et nytt par sko, en ny kjole og to nye shortser. Bilder kommer antagelig i løpet av dagen, eller i løpet av helga. Later.

A touch of pink.

Hei! Nå er jeg hos mamma og Brynjulf, og da har jeg endelig mulighet til å blogge. Nettet fungerer ikke hjemme hos oss skjønner dere, så jeg har levd med store abstinenser det siste døgnet. Jeg har tjuetre nye mailer (riktignok er antagelig halvparten spam) og minst like mange blogginnlegg å lese. Det er virkelig hardt å være uten internett i et helt døgn. Neida, jeg overlever. Men nå må jeg avslutte, og heller være litt sosial mens jeg er på besøk. Jeg håper vi får fiksa internett snaaaart. Ciao!

Inspiration: red military coat.


Bilder fra Pandora.

Ja, takk. En slik kåpe har jeg sett for meg lenge, men jeg har aldri sett den. Nå ser jeg den, men jeg aner ikke hvor jeg kan få tak i den. Jeg finner den ikke, jeg har lett lenge, og det er til å bli gal av. Jeg finner ikke noe som ligner engang. Si gjerne i fra om du vet av noe lignende. Forøvrig nydelige bilder også, og bloggen hennes er veldig bra. Med andre ord inspirasjon i mange varianter dette her. Mi lajki! Later.

Urban.

God morgen! Jeg og Gina bestemte oss for å møtes i går, bare for å ta litt bilder. Ingenting planlagt, men bare for gøy. Det resulterte i at jeg tok en god del bilder av føttene hennes, og selv om det kanskje kan virke fornærmende at jeg ikke har tatt med det fine ansiktet hennes på noen av bildene, så er det ikke ment sånn altså. Men overredigerte fjes er ikke særlig gøy, så dermed ble det slik i dag. Yiepp.

I dag våknet Vilja klokka seks igjen, og jeg og Kaj var begge så trøtte at vi heller tok stein-saks-papir om hvem som skulle stå opp enn å «krangle» om det. Jeg vant (hurra!), og fikk dermed sove et par timer lenger. Helt til klokka åtte. Jeg trodde aldri jeg skulle mene det er seint å stå opp klokka åtte, men jeg blir litt lykkelig(ere) hver gang jeg får sove helt til klokka åtte. Det er utrolig hvor godt det er å slumre i senga i et par timer lenger enn normalt, spesielt for morgentrøtte mennesker som meg. Har du peiling på hvor godt det er å sove…?

New stuff.

Nytt smykke, ny kjole. Begge fra Asos. Jeg har endelig fått litt nye klær igjen, og garderoben gikk fra å være full av tøys til full av skatter. Jeg har plutselig nye kombinasjoner å sette sammen hvor gamle plagg kanskje kan se bedre ut enn tidligere. Jeg venter dessuten på en liten pakke fra Topshop, og et par sko er også på vei hjem til meg. Man kan si hva man vil, men shopping er gøy og det gjør meg glad.

Kjole og smykke fra Asos.com, jeans fra Cheap Monday, klokke fra Mango, armbånd fra Bik Bok, sko fra H&M. Foto: Gina.

stikker vi på middag hos Kajs foreldre, og vi skal dessuten se fotballkamp. Manchester United slår forhåpentligvis Liverpool, så kan jeg bare smile pent i hele dag og gni det inn uten å si et ord. Forhåpentligvis. Jeg krysser fingrene. Ciao!