Baby Emma.

Noen av bildene fra i dag. Dette er nydelige, sjarmerende Emma. Jeg har en drøss med bilder jeg gleder meg til å redigere, men er det vel på tide å finne senga. Det er faktisk så gøy å redigere bilder at jeg glemmer at jeg er trøtt. (For å ikke snakke om at jeg glemte å spise mat før det var middagstid i dag.) Jeg har ikke lyst til å legge meg, på tross av hvor godt jeg synes det er å sove. Det er jo litt… merkverdig. Vel, egentlig ikke. Det. er. så. gøy. Jeg kommer aldri til å bli lei. Men nå; natta.

Black and white is timeless.

I dag har jeg brukt Vilja som testperson – bare for å sjekke om lys og slikt blir bra før dagens babyshoot. Her er ett av testbildene. Vilja med grøt rundt munnen. Tihi. Men nå må jeg stikke, de kommer vel om ikke lenge. Gøy, gøy, gøy. Wish me luck! Ciao.

City lights.

God morgen! Jeg må virkelig slutte å si hva jeg skal gjøre på bloggen, for om jeg nevner det blir det til at jeg aldri gjør det. Som for eksempel Elf-sminken jeg snakket om for lenge siden. Jeg skulle jo fortelle hva jeg syntes, men det har jeg ikke gjort. Jeg har lovt videoblogg, men den har heller ikke kommet, og i gårkveld sa jeg at jeg skulle blogge senere på kvelden. Jeg er useless.  Sånn er jeg. Bear with me. Om jeg har mye jeg føler jeg gjøre, så blir jeg så stresset at jeg ikke gjøre noe av det. Tåpelig. Skjerpings! Men i dag skal jeg ta bilder av ei lita jente som ble født på februar, så hun er altså ikke så mye yngre enn Vilja. Det blir nok gøy, og jeg er selvfølgelig supernervøs. Det er jeg alltid, for som jeg har nevnt tidligere er jeg alltid veldig redd for at folk ikke skal bli fornøyde. Men nå har Vilja sovnet, så nå skal jeg hoppe i dusjen, deretter må jeg forberede meg. Hugs.

Messy.

Jeans (for store…Blæh.) fra Gina Tricot, sko, veske, votter og singlet fra H&M, sjal fra Ellos, cardigan fra Diesel, jakke fra Forever21. Foto: Kaj.

Et litt rotete antrekk. Jeg hadde en liten fashion emergency i dag (også), og dermed ble det til at jeg bare kastet på meg et eller annet og løp ut døra i full fart. Helst skulle jeg nok hatt svarte sko, for av en eller annen merkelig grunn liker jeg ikke at vesker og sko matcher lenger. Det ser litt… ja. Jeg vet ikke. Litt for vanlig, kanskje? Men dette likte jeg faktisk allikevel. Anyways. I dag var vi (forhåpentligvis) på den siste timen hos manuellterapeut med Vilja. Det vil med andre ord si at hun har blitt helt bra i nakken sin nå. Hurra! Vi fikk da shoppet litt også. Masse til Vilja (jeg skal vise dere, kjøpte så mye søtt!) og en paljettgenser til meg. Jeg frykter for at det blir litt mer shopping neste helg også, for da skal jeg på bytur igjen. Men nå skal Vilja legges! Kommer tilbake litt senere ikveld. Ciao!

Collection.

God kveld i stua. Jeg burde ha lagt meg for lenge siden, men i stedet har jeg hørt musikk og sett på bilder jeg har tatt. Jeg blir aldri fornøyd med bilder jeg tar, og jeg syns alle andre er mye, mye, mye flinkere enn meg. Men så begynte jeg med dette lille prosjektet ,og det slår meg… Jeg er da ikke ille. Jeg har da tatt noen fine bilder som jeg kan være stolt av. Gøy å få sett dem sammen også. Dette må jeg gjøre oftere, bare som en liten selvtillitsboost. Jeg tror man trenger selvtillit om man skal ta betalt for å ta bilder av andre, hvis ikke får man jo helt prestasjonsangst. Og det kan man da ikke ha. Nei, nå skal jeg finne senga. Krype oppi alene, sovne. Så må jeg antagelig opp i seks-syvtiden i morgen også. Vi skal forresten ta en liten svipptur til Trondheim i morgen. Shopping! Neida. Bare litt. God natt!

Behind the mask.

Tjohei! I dag har jeg vært på regnskapskontoret for å forhøre meg om hvordan det fungerer når de tar regnskapet for meg, og jeg har fikset faktureringsprogram. I morgen kommer de siste delene til studioet, så på onsdag får vi forhåpentligvis alt ferdig. Spennende. Da er det bare å begynne! Endelig.

Jeg fikk forresten en hyggelig mail fra Bjørn Opsahl for noen dager siden. Han syntes det var beklagelig at jeg ble skuffet over workshoppen med ham som jeg var på for noen uker siden, og var enig i at det burde vært kalt foredrag, og ikke workshop. Som et plaster på såret tilbudte han meg gratis workshop med en av verdens beste retusjører, Patrick Amidani, som går over tre-fire dager. Jeg takket selvfølgelig ja, så nå gleder jeg meg veldig. Jeg tror det blir skikkelig bra. For første gang skal jeg lære av andre, og ikke av google, lesestoff eller videoer på YouTube. Jeg kommer til å storkose meg! Ciao!

Sitting on the sofa on a sunday afternoon.

Se, så stor hun har blitt. Hun nærmer seg åtte måneder nå, og hun blir bare bedre og bedre. Nå har hun fått masse herlig og mykt hår også. Hun er blond, og derfor vises det kanskje ikke så godt på bildene, men det er enormt godt å kysse på. Hun har lært seg å bla i boka når vi leser, kose når vi sier «kose» og klaske hånda si mot vår når vi sier «klaske». Hun vet også veldig godt hva pupp betyr, selv om amminga begynner å dabbe av nå. Hun har nemlig fått fire tenner, to oppe og to nede, så amming er ikke så spesielt gøy lenger. Det gjør mildt sagt… ja, for å si det pent; jævlig vondt. Men, men. Jeg holder ut litt til. Sånn, det var litt oppdateringer på hvordan Vilja utvikler seg. Gode, lille (store) bolla.

Fredag, lørdag, søndag.

Trykk og hør fin sang!

Det har i grunn vært en lite inspirerende helg, men på lørdag fikk jeg en herlig goodiebag fra SanDisk, og nå har jeg altså noen kjempegode minnekort med en god del mer minne enn jeg hadde fra før. Nå slipper endelig kameraet å bli fullt midt under en shoot. Hurra! Ellers har jeg brukt helgen på å høre på denne sangen (trykk ovenfor!), spise corn flakes, drikke kakao, kose med familien min og jobbe. Nå skal jeg jobbe litt mer, og denne gangen er det bildredigering jeg snakker om når jeg sier jobb. Litt kult at man kan få penger for å gjøre noe så gøy. Hugs!

Bedheads.

Ja, jeg vet de er utbrente. Men de skal være sånn. Jess.

God dag! Det er lørdag, og det var altfor godt å ligge i senga i morrest til å stå opp, så jeg lå liksågodt litt lenger. Kaj var flink og dro seg opp før klokka var blitt syv, og det er jo egentlig umenneskelig. Superhero. rocker vi løs med Gitarhelt, og vi er selvfølgelig litt superheroes da også. So long!

Dark autumn.

Mokkavest 1499,- Volangkjole 699,- Blondejakke 399,- Mokkahansker 199,-

Shorts 249,- Veske 299,- Ballongkjole 499,- Alt fra H&M.

Det ser ut til at vi går en mørk tid i vente – på flere måter. På H&Ms nyheter var det mange svarte godsaker å finne. Ahrg, jeg sikler. Jeg får virkelig lyst til å bruke penger jeg ikke bør bruke. Men jeg skal selvfølgelig være flink pike, smile pent og ikke la shoppingbesettelsen ta helt over. Jajamensann.

Gårsdagen var forresten litt travel. Først jobbet jeg hjemme, deretter jobbet jeg i svømmehallen, så kom lokalavisa for å lage en artikkel om det lille «firmaet» mitt, og til slutt var jeg hos tanta mi en liten tur. Da jeg kom hjem var klokken blitt halv ti, og jeg var helt kake. Trøtt kan man vel også kalle det.

I dag våknet jeg til en gjennomvåt Vilja i en gjennomvåt seng. Bleien var litt for full, så senga måtte ta litt av støyten. Kjipt. Nå skal jeg hive meg rundt og redigere litt bilder før Vilja våkner, bilder som bør være ferdigredigerte til neste uke. Later!