Neon yellow

neon3shoes neon

Dagene flyr faktisk avgårde for tiden, selv om jeg gleder meg til fredag som om jeg var fem år og det er julaften. I går tok jeg en snartur til Trondheim, kun for å være sosial og spille nettpoker sammen med to hyggelige karer, og i dag har dagen gått bort til jobb, trening, bilderedigering, og enda litt mer nettpoker. Det er jo NM snart, så man må jo varme litt opp. Så her kommer noen bilder fra her om dagen, siden jeg ikke har hatt tid til å ta noen bilder overhodet i det siste. Og nå er jeg stuptrøtt, og det er sent nok til at jeg burde ha vært i seng for minst en halvtime siden, så nå stikker jeg til sengs! Hugs. 

Lovelovelove

viljaogdrea1

Meg og superjenta mi! VI har en kjempefin helg sammen, og i dag skal vi kose oss før hun drar hjem til pappaen igjen. Snufs. Det blir alltid like tomt her da. Så utrolig stille. Komme hjem til leker som ligger på stuegulvet, men uten en vilter femåring som løper rundt og leker med alt og ingenting på en og samme tid. For å ikke snakke om at det ikke er noen å ha morsomme samtaler med her hjemme. Som i går. Vi var på lekeplassen en tur, og på vei hjem igjen kunne Vilja fortelle at hun var sliten.

– Det er da ikke så langt å gå, så at du er sliten tror jeg ingenting på, svarte jeg.

– Joho, jeg er det, svarte Vilja påståelig.

– Da er du den femåringen jeg kjenner som blir fortest sliten, påpekte jeg.

Så ble hun stille litt, før hun kunne replisere med;

– «Æ kan gå helt t Afrika, æ.»

Så da gikk vi til Afrika, da. Og møtte selvfølgelig alle dyrene fra sangen Dyrene i Afrika på veien, Vilja glemte at hun var «sliten» og jeg glemte at jeg var trøtt, uten anførselstegn, selv om dagen startet like før halv seks. Godt. 

Lørdagsinspirasjon

elsahosk

Elsa Hosk av Guy Aroch

Litt lørdagsinspirasjon. Jeg digger dette bildet! Ikke er jeg særlig fan av røyk, men… Bildet rocker. Summer feeling! Og ikke minst – jeg får lyst til å reise og oppleve verden av å se på det. Spesielt USA. New York. Vegas igjen. Storby. Åh, jeg vil, jeg vil. Men nå skal jeg og Vilja klippe og vaske Gizmo, før vi kan ta han med ut på lekeplassen og leke – selv om det plutselig ikke er sol lenger ute, men grå, skumle skyer som hinter til regn. God lørdag, alle. Hugs! 

Team Unibet og Team Vimennpoker

vimenn

Girlpower er meldt!

Om nøyaktig en uke reiser jeg til Dublin for å delta i mitt tredje poker-NM, og da passer det vel godt å fortelle at jeg har blitt en av åtte teammedlemmer i det nyoppstartede Team Vimennpoker! Og ikke nok med det – men jeg er også ambassadør for Unibet! Det er jeg selvfølgelig veldig fornøyd med, og gleder meg til et spennende pokerår! Trykk her for å lese om Team Vimennpoker. Første pokerevent på agendaen er altså poker-NM, hvor jeg skal spille ladies event og main event. ViMenn vil da oppdatere underveis, så det blir lett å følge med hvordan jeg gjør det! Mer om det kommer selvfølgelig når jeg er på plass i Dublin om 8 (!) dager. Jeg gleder meg så mye at jeg nesten sprekker! 

unibet

Om ikke lenge får jeg mitt eget tryne i avatarform i pokerklienten på Unibet! 

Med på Unibetteamet er også Ronny Johnsen, tidligere Manchester United-spiller! Jeg har jo vært Unitedfan siden jeg var 6 år, så det syns jeg er ganske kult. Pokerklienten på Unibet er forresten helt splitter ny, noe som vil si at man får litt fine velkomsttilbud og sånt om man lager seg pokeralias der nå. Dere vet jo at jeg ikke akkurat er lite fan av poker som spill (og sport!), så jeg syns absolutt fler burde få øynene opp for spillet. Jeg har i alle fall aldri angra på at jeg kom inn i det norske pokermiljøet. Ikke bare på grunn av selve pokeren, men også på grunn av samholdet og alt det sosiale som poker fører med seg. Anyways, jeg er veldig glad for to fine samarbeid, og gleder meg til alt som kommer fremover! Hugs.

Twisted reality

pastell

skrulledull

twirl

twirlllll

bildbild

Her kommer litt fler bilder i «inspirert-av-Tim-Burton»-serien. Litt gøy må man vel få ha det!? Morsomt å bare gjøre noe helt nytt på noen bilder, litt ut av det blå. Og apropos blå. Himmelen er greit blå i dag og, sola skinner og i dag kommer Vilja hit igjen! Viljahelg, hurra! Gleder meg. God helg, alle sammen! Hugs.

Good days

letsgo

Det er sol, uflaksen har faktisk snudd, ting går min vei og jeg gleder meg til mye fremover! Spennende ting skjer (som jeg selvfølgelig skal utdype litt mer så straks jeg kan. Og btw; jippi, jeg kan endelig skrive noe sånt og være viktig og hemmelighetsfull rosablogger uten å lyve!), dagene går bra og jeg smiler en hel masse. Og jeg tar bilder. Og jeg sover godt. Følelsen av at ting faktisk går min vei, etter noe som virker som en evighet hvor ting bare har gått i motsatt retning enn ønsket, er faktisk ganske så priceless. Nå dukker fine muligheter opp, sånn helt plutselig, og jeg er supertaknemlig for det. Jada, jada, jeg vet jeg begynner å høres litt vel gladkristen ut nå, men å få muligheter man virkelig ønsker å bare hive seg over med iver og glede med en eneste gang, er absolutt ikke feil. Håper dere ble litt nysgjerrige nå… Haha! Jeg gleder meg! 

But first, let me take a selfie

selfieeee

Har du egentlig tenkt over hvor slitsomt det er å være rosablogger? Hvor mye ekstra krefter det krever, i motsetning til å kun være et helt vanlig menneske? Ikke det? Vel, nå skal du jammen få høre. Her er en standard rosablogger-dag:

I dag skal jeg virkelig slappe av. I dag skal jeg nyte hvert eneste minutt, uten å stresse med noe som helst! Jeg starter dagen med å sminke trynet mitt. Femten minutter. Så er det tid for å sende god morgen-snap til hele verden. Jeg hiver av meg klærne (jeg nettopp tok på), slenger meg i senga og under dyna, og snur mobilen mot meg selv og knipser noen bilder i Snapchat. «TrøttfjesDrea ønsker deg en fiiiin dag!» Lite vet de om at jeg allerede har vært våken i en halvtime og brukt tjue av de minuttene foran speilet på badet…

Så er det tid for jobb. Bør vel kanskje hive ut et outfitbilde på bloggen i dag, så jeg får velge ut klær litt mer nøye enn jeg hadde orket klokka seks om morgenen om jeg ikke tenkte å gjøre det. Femten minutter på å finne klær, fem minutter på å få de på. Så tar jeg noen bilder av meg selv. Setter fra meg kameraet og knipser i vei med selvutløseren. Sånn. Nå må det da vel være noe jeg kan bruke her. På tide å fyke til jobb! Vel fremme på jobb er det tid for ny #selfie. Må jo vise verden at jeg faktisk jobber, jeg og. Selv om jeg er superviktig og har et fantatsisk spennende liv, så jobber jeg altså. Rosa headset og iMac må vi få med på bildet, så ser de i alle fall at jeg er litt rosablogger også på jobb. 

Etter jobb er det tid for trening! Det verste med trening er egentlig å stramme alle musklene mellom settene, da jeg tar bilder av meg selv fra alle mulige vinkler i speilet. Stramme, stramme, stramme. Det er så slitsomt! Og når jeg har tatt noen bilder, er jo pausen mellom settene ferdig, så da er det jo bare å kjøre på med treninga igjen. Ah, så slitsomt. 

Så er det middagstid. Middagen må snappes. Eller instagrammes. Gjerne fra alle mulige vinkler, så man er sikker på at det blir bra nok. Og så må det jo postes også. Vips, nye femten minutter, og maten er høyst sannsynlig blitt småkald allerede.

Middagen er spist, og det er tid for tv-tid. Sitte i sofaen en fin, tidlig tirsdagskveld og se en film, uten å stresse med noe annet. Det må jo også blogges! På med joggebuksa, den fineste jeg har… Hvor faen er den da? Hvor la jeg den sist? Jeg blir gaaaaal, finner den ikke. Ti minutter. Tretten minutter. Åh, der var den. På med buksa. På med tøflene. Sette seg godt til rette i sofaen og… Faen. Bordet er ikke rydda. Får vel fjerne alt som er her da. Sånn. Slenger føttene på bordet, tøflene vises godt og knips! Bilder av føttene med tøflene på og tv-en med filmen på i bakgrunnen. Faen igjen! Glemte å sette frem fruktskåla på bordet før jeg tok bildene. Får løpe og hente den, da. Og ta nye bilder. Kanskje jeg skal skjære opp frukta så det ser bedre ut? Ja, jeg gjør det jeg. Sånn. Ferdig. Da kan jeg ta bilde. Knips, knips, knips. Tjue bilder får holde. Ett av dem må vel duge. Kanskje jeg burde ta et bilde av trynet mitt også? Smilende med en eplebit i hånda? Vel, da må jeg vel sminke meg litt først da. Tjuefem minutter. Ferdig. Knips. Sånn. Flott. Og av tekoppen også, kanskje? Men den er jo ikke så fin… En helt vanlig termokopp er ikke særlig fotogen. Jeg får bruke denne fine koppen istedet, så ser det bedre ut. Der. Perfekt. Knips! 

selfiedreeea

Nå er det tid for spa med bestevennen!  Total avslapning skal bli! Jeg stiller meg foran jacuzzien og venninna mi tar noen bilder av meg. Så tar jeg av henne. Så ser vi på bildene. Næh, vi må ta nye. Hennes tur. Min tur. Hennes tur. Min tur. Kanskje vi skal ta noen oppe i jacuzzien også? Ja, det gjør vi. Min tur! Hennes tur. Min tur. Hennes tur. Min tur. Hennes tur. Sånn. Perfekt. Da har vi til bloggen. Da kan vi legge fra oss speilreflekskameraene (ja, i flertall), og hoppe oppi! Frem med mobilen. Nå skal det snappes! Og instagrammes. Og kanskje slenge ut et raskt bilde på Facebook også, så vi slipper å vente helt til vi har lastet inn bildene fra kameraene. Jepp! Oi. Kroppen har allerede begynt å ligne på en sliten sviske… Kanskje det er på tide å stå opp..?

Ah, det var digg da. Så er det rett inn på datamaskina for å legge inn bildene som ble tatt.  Pøser de ut på bloggen og skriver noen ord om den fantastiske, avslappende dagen jeg har hatt. Herlig det er å slappe av, dere! Rart jeg plutselig ble så veldig trøtt… Gjeeeeesp. Er helt utslitt, jeg! Tar på å slappe av, visst… Merkelig! Tror jeg tar kvelden. God natt! *Nattasnap*

Paradise

dreasjø1utsikt noraogdreaensmiiiiileBilder fra helgen.

Av og til er Frøya virkelig et paradis. Sol, fin temperatur og vårfølelse over hele linja. Og jeg har, som du kanskje har oppdaget om du er pittelitt observant, fått ny hårfarge også. Mørkebrunt ble det plutselig, og jeg er veldig, veldig fornøyd! Jeg syns jeg kler denne fargen mye bedre enn den jeg hadde før jeg farget det. Hva syns du om den? Ble det greit? Tommel opp? Tommel ned? Men ja, tilbake til paradiset. I helga ble jeg faktisk rødlett i kinnene og… solsliten. Du vet, følelsen du får i kroppen når du kommer deg inn etter å ha vært ei god stund ute i sola. Godslapp. Småsliten og klar på en positiv måte. Den følelsen har altså dukket opp i det siste. Hvem hadde trodd det, etter snøstormen i forrige uke? HERLIG! Mer sånn vær, takk!

Preview: Inspired by Burton

skrulledull

Jeg har lekt meg med vidvinkel i dag, og selvfølgelig også litt photoshop. Egentlig var tanken å vise frem den neongule genseren min, men vips! så ble bildet i svarthvitt, gitt. Så da får den neongule genseren bare vente med å vise sin knallkule farge. Her er i alle fall ett av bildene fra i dag. Redigeringa er faktisk inspirert av en av mine favorittregissører, Tim Burton. Men nå skal jeg gjøre litt fornuftige saker, før jeg kan sette meg ned med photoshop og en kopp te litt senere i dag. Eller i morgen. Eller en annen dag. Vi får se. Fler bilder blir det i alle fall. Jeg skulle jo vise den neongule genseren… Hugs. 

Sand

dreafjæra2

I dag hadde jeg så god tid at jeg fikk dårlig tid. Jeg våkna av klokka kvart over seks, som jeg bruker, men siden jeg var litt ekstra trøtt i dag, så trykka jeg bare på slumreknappen på mobilen. Førtifem minutter senere våkna jeg på nytt. En halvtime er egentlig god nok tid til å gjøre seg klar på, spise frokost og komme seg ut døra, men når man legger fra seg mobilen gudvethvor hver gang man blir stresset, er det ikke like lett. For å ikke snakke om bilnøklene. Telefonen lå oppå dopapiret på do, bilnøklene hadde falt under skohylla. Merkelig det der. Jeg legger fra meg ting på veldig merkelige steder. Bilnøklene har jeg tidlgiere funnet i kjøleskapet etter en times leting. No joke. Jada, jeg er håpløs…

Jeg har forresten begynt å endre litt på layouten her igjen. Jeg blir liksom ikke helt fornøyd, kjenner jeg! Så da må det endres. Skal fortsette litt i ettermiddag, så håper jeg at jeg snart blir fornøyd. Rop ut om det er noe dere syns er fint/stygt. Feedback er aldri feil. Er jo tross alt ikke bare jeg som skal sitte og glane på bloggen i ny og ne, forhåpentligvis… (Tragisk!) Hugs!