Sunny Tuesday.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Bilder fra lunsjen med June i går. Det var plutselig vår igjen, og det feiret vi med kvalmende stor slush ute i solen. Deilig! Jeg skal prøve å få med meg noen ut på tur i dag også, for når det først er vårvær så må det utnyttes. Kanskje skal jeg slå til med en soft-is også? Har de forresten begynt å selge soft-is? Anyways! Ikveld blir det ost, kjeks og vin med jentene, og jeg regner med vi skal en liten tur ut også. Fun! Men nå skal jeg skylle ut lillabalsammen jeg sitter med i håret, før jeg blir grå i håret. Ciao!

Lørdag på Holmsbu.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

1. Bjørn Opsahls assistent, Trond, på vei ut i sjøen. Iiiiik! 2. Et vinglass. (Foto:Elin Iversen) 3. Bjørn Opsahl (Foto: Elin Iversen) 4. Pål Anders og Elin. 5. Erik og Jørn. 6. Jørn.

Dette er altså lørdagen på workshoppen. Mesteparten av dagen ble brukt på retusjering, men pauser med vin og øl må man jo også ha. På kvelden ble det enda litt mer øl og vin, og formen ble fin. Mer enn det trenger man vel kanskje ikke si. Det er i grunn ikke så veldig mye mer å si annet enn at jeg hadde det supergøy! Om det blir en slik workshop igjen en annen gang så skal jeg melde meg på da også. Ciao!

Girl with a pearl necklace.

Photobucket

Modell: Regine Grimshei Skottevik

Ett til. Det var nok dette jeg burde ha brukt som beautybilde i stedet for det til venstre i forrige innlegg, for dette ble jo mye finere. Eller? Huff, jeg har sett meg blind på disse bildene for lenge siden. Derfor kommer jeg nok til å bytte ut dette bildet med en forbedret versjon etterhvert. Pirk, pirk, pirk. Det er alltid noe å pirke på, og jeg akter å bli ekstremt god på å se pirk. Det er sånn man forbedrer seg! Anyways, det er faktisk først i dag jeg føler meg litt sliten etter den innholdsrike langhelga. Det er sånn det fungerer, er det ikke? Når man er opptatt og ivrig merker man verken sult, søvnbehov eller at kroppen er sliten, men når man kommer hjem igjen og slapper litt av så kommer det. Pang. Men har jeg vett til å legge meg tidlig for å få litt ekstra søvn? Det har jeg aldri. Verken i full eller edru tilstand. (Long story fra Holmsbu.) Men skal jeg faktisk krype til sengs, før det blir altfor sent. Natta!

En liten smakebit.

Photobucket

Modell: Regine Grimshei Skottevik

Da er jeg på vei hjem igjen! Jeg sitter for øyeblikket på båten, så nå er det ikke mange timene igjen til jeg får Viljakos. ♥ Workshoppen er ferdig, og jeg har hatt det utrolig gøy. Så gøy at jeg nesten ikke har savnet de hjemme overhodet, og det sier jo litt. Jeg skulle ønske workshoppen varte i et par dager til, jeg! Det var faktisk litt trist å dra derfra. Jeg skal definitivt på fler slike , og det anbefales virkelig! Fler bilder kommer selvfølgelig etterhvert, men jeg har mye pirking å gjøre før de kan postes. Skulle nok ha pirket mer på disse også, men jeg tviler på at jeg får så veldig mye tid til å redigere bildene fra workshoppen de neste dagene, så det får bare være. Noe må dere jo få se. Nå skal jeg hoppe over på bussen. Ciao!

Behind the scenes. (Ja, det høres så tøft ut.)

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Tjohoi, her er jeg! Her er altså noen behind the scenes-bilder fra Bjørn Opsahls fotoshoot i dag. Og siden jeg lovte å gjøre Bjørn glad; jeg har det supert! Okei, så er det ikke bare for å gjøre ham glad at jeg skriver det, jeg mener det også. Jeg har det selvfølgelig knall, og gleder meg virkelig til å få tatt itt fashionbilder i løpet av de nærmeste dagene. Jeg har allerede begynt å få frem en plan, og jeg håper selvfølgelig det blir bra. Det vil tiden vise! Men nå må jeg stikke igjen. Jeg kan jo ikke skuffe! Ciao.

Det er forresten Fotopia som arrangerer denne kule workshoppen! De arrangerer dessuten mange andre workshopper også, så check it out!

Another old one.

Jeg poster et gammelt bilde i dag også, jeg. Bare for at jeg ikke har tid til å blogge noe annet. Jeg drar i tolvtiden i dag, og i morgen på samme tid begynner workshoppen. Jeg skal prøve å få blogget litt i løpet av morgendagen/kvelden, og forhåpentligvis har jeg noen bilder å dele også. Stay tuned! Hugs.

Sommerbilder dere ikke har sett før.

Her er noen sommerbilder fra i fjor som jeg ikke postet den gang, men som gjør meg ekstra glad i dag og som derfor får pryde bloggen nå istedet. Jeg får ikke sagt hvor mye jeg gleder meg til det er grønt, blått, varmt og sol rundt meg, og uansett hvor rart det høres ut så gleder jeg meg nesten mest til å ta bilder. Jeg er mye flinkere (og har bedre kamera) til å ta bilder i år enn i fjor, og jeg har dessuten ei aktiv jente som antagelig kommer til å gi meg mange fine sommerminner. Jeg håper dessuten på å få litt uteoppdrag til våren/sommeren også – familiebilder, baby/barnebilder, bryllup. Tenk så mange fine bilder det kan bli! Er det rart jeg gleder meg? Jeg er nok ikke alene heller. Jeg tror 9 (og en halv) av ti gleder seg til varmere dager. Kan det ikke bli ordentlig vår – nå? Lukker-øynene-hardt-og-ønsker-seg-vår. Åpner øynene igjen. Nei, ikke vår enda heller gitt. Jeg får prøve igjen om et par-tre uker. Imens får jeg pakke litt til i morgen. Workshop, here I come! (Jeg skal selvfølgelig blogge masse derfra!) Hugs.

Konfirmasjonsfotografering.

Denne konfirmanten tok jeg bilder av for en stund siden, og nå nærmer det seg mai også. Jeg er nesten fullt opp i mai nå, men hvem sier at konfirmasjonsbildene trenger å bli tatt i akkurat den måneden? Konfirmasjonsbilder kan man ta når man vil! Jeg har en pakkepris, og for 1500,- får man fotografering, 10 lavoppløselige bilder (med vannmerke) for å bruke på web pluss 10 takkekort! (Prisene kommer opp på prislista så fort jeg har funnet en smart måte å legge ut prisene på – ikke på bilde som jeg har nå.) Nå skal jeg jobbe videre! Ciao.

Test shoot: Vilja.

Vilja med 90-tallssveis. Gotta love it!

Bare et par testbilder av Vilja, mest for å vise frem det fine, rosa teppet jeg har kjøpt for å bruke til nyfødtfotografering. Nå venter jeg bare på ei lita jente å teste det på, for jeg tror det blir utrolig fint med en sovende jentebaby med et sort hårbånd på dette teppet. Mye finere enn disse bildene, for Vilja er jo hyper. Det gjør det ikke akkurat lett å knipse noen brukbare bilder av henne. Jeg blir helt svett, jeg! En nyfødt, liten baby ligger heldigvis mer i ro. Forresten, Vilja elsker å kose med alle slags myke tepper for tiden, og hver gang hun gir teppet en klem sier hun «mmmmmmm». Søtt! 

Nei, nå skal jeg snart begynne med Viljas kveldsprossess. Kveldsmat, bad og til slutt; flaske. Hugs.

The first day of spring.

Genser fra B-Young, lue fra Asos, jakke fra H&M, bukse fra Cheap Monday, sko fra Ebay, skjerf lånt av Gina.

Dette tilhører vel sjeldenhetene for tiden. Jeg har ikke postet outfitbilder på evigheter, så nå var det på tide. Det er fantastisk vårvær i dag, og det måtte vi selvfølgelig utnytte med en trilletur. Nå er det fotballkamp (Manchester U – Liverpool), så jeg stikke. Ciao!