Mer fra Spirit Awards i LA

oprah1

juliannemoore

johansson

cate

spiritawww

Noen av bildene jeg knipsa under utdelingen av Spirit Awards. For en opplevelse det var å sitte der og følge med på utdelinga! Hele opplegget var så stilig og proft. Og jeg fikk lyst til å se mange av de nominerte filmene! Så det må jeg virkelig gjøre. Whiplash, Birdman og Boyhood er noen av dem. Siden jeg sov bort hele gårsdagen, fikk jeg ikke sove i natt, så planene mine om å ha en effektiv lørdag går nok litt i vasken. Hodepine og ekstrem tiltaksløshet er hva det fører til, så i stedet blir det sofa og film. Så mye for effektiv lørdag… Makan. Ohwell. Kanskje imorra istedet…?

Sniklesning

En liten sniktitt på et av avsnittene i bokutkastet mitt.

En liten sniktitt på et av avsnittene i bokutkastet mitt.

Jeg merker det er veldig kleint å skulle vise frem noe som er fra noe så uferdig som «boka» mi, som enda ikke ligner på en halvferdig fortelling, lissom. Men, har man sagt at man skal, så har man sagt at man skal. Så her er altså en liten sniktitt på et lite avsnitt. Jeg bruker kvelden på å høre deilig musikk og skrive – noe som er helt greit etter ei uke med sene kvelder og en god dose sjampanje og fancy drinker. I dag har jeg strengt tatt brukt mesteparten av tiden på å sove, men imorra har jeg bestemt meg for å være i full gang igjen. Trening, langtur med Gizmo, rydding. You name it! Imorra skal jeg være effektiv! Hugs!

California love

cali

Herregud, så sliten man blir av å reise i 20 timer. Og av jetlag. Jeg føler meg konstant fyllesjuk og med influensa på samme tid – selv om jeg ikke har noen av delene! Haha, ganske fascinerende. Jeg har ikke fått tak i en minnekortleser enda heller, men det må jeg få til i løpet av morradagen tenker jeg. Har jo så mange fler bilder å vise dere fra fantastiske LA! Dette blir helt klart ikke min siste tur til California, that´s for sure. Jeg hadde ei superfin uke jeg aldri kommer til å glemme! Hugs.

On the road

ontheroad

Da var man altså hjemme igjen, til regn, snø, vind, vinter og… Usj. Og uten koffert, for den stod visst igjen i Amsterdam. Flaks… Ohwell, den kommer imorra. Nå er jeg så trøtt at jeg er nødt til å sove en liten dupp (og i natt blir jeg vel plaget av jetlag), men fler bilder fra turen kommer selvfølgelig så fort jeg har funnet meg enn minnekortleser som faktisk fungerer. Hugs!

Instagram lately

breakfast celebs universal Noen mobilbilder fra de siste dagene. I dag fyker vi til Hollywood! Woopwoop. Hugs.

Enjoying life

dreainla

Siden jeg har overøst dere med masse bilder de siste dagene, blir det bare ett nå. Og det er egentlig bare for at kabelen til kameraet har blitt ødelagt, så jeg får ikke lagt over bildene før jeg har kjøpt meg en minnekortleser. Bah. Kjedelige greier. Men ellers er alt fremdeles topp her i U, S og A, selv om jeg er litt småflau over en filmsnutt som ble postet på Nettavisen. Jeg var nemlig litt champagnebrisen… Fnis. Ohwell. Jeg var i det minste veldig glad. Da får det gå! Nå skal jeg prøve å få meg litt søvn. Jeg er supersliten, haha. Tar på å være på topp! Hugs.

Independent Spirit Awards

spirit spiritawards2 spirita spiritawaaards _MG_1765-as-Smart-Object-1 spiritawards1 _MG_1606-as-Smart-Object-1 spirit1 klokke foooood2 foood beeer food julianne scarlett _MG_1625-as-Smart-Object-1 _MG_1628-as-Smart-Object-1 _MG_1634-as-Smart-Object-1 _MG_1695-as-Smart-Object-1 _MG_1759-as-Smart-Object-1 silversun silversun1 spiritawards3 spiritawaaaards Her er altså et lass med bilder fra Independent Spirit Awards som var i går. For en fin dag! Det var glam fra morra til kveld, det. Jeg drakk tequila til lunsj, lissom… Hah! Og gårsdagens største overraskelse var at det var Silversun Pickups som spilte! Det er jo ett av mine favorittband. En veldig godt overraskelse med andre ord. Jeg løp selvfølgelig bort og tok en selfie… Ellers må jeg jo også fortelle litt om smykket jeg hadde på. Det var verdt noen norske millioner kroner – og det hadde jeg rundt halsen hele dagen! Jeg mener… Jeg kunne kjøpt et ordentlig fint hus i et fint strøk for samme sum. Det føltes ganske sureralistisk! Smykket var fra Piaget, og alle som har råd burde løpe og kjøpe et smykke med en eneste gang. Haha! Snakk om å være prinsesse for en dag… Jeg fikk også låne en klokke fra fineste Tina Natacha Vik (som er den fine frøkna på det nederste bildet). Takk for det! Følg henne gjerne på Instagram @klokketrend. Oprah, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Kristen Bell og Jared Leto var bare noen av navnene som var på eventet. For en dag, dere! For en dag. Den går ikke i glemmeboka helt med det første. Hugs! 

Piaget

piaget10

piaget6

piaget5

piaget1

piaget2

piaget4

piaget3

piaget8

piaget9

piagetdrea

piaget12

road

tidemann

boa

Her er noen bilder fra i går! Jeg fikk lånt me et smykke til beskjdne 250 000 dollar, og det var generelt god stemning. I dag har vi vært på Spirit Awards, og som du kanskje skjønnner, så var det Hans-Erik, eller  Hank om du vil, som var min date for dagen! Det var sjukt gøy, og jeg gleder meg til å dele bilder med dere. Det kommer! Hugs.

3rd street promenade

ladrea
bi
3rd7
3rd
3rd2
3rd3
3rd4
lanadelrey
3rd6

I går tusla jeg rundt i shoppinggata her i Santa Monica. Looooves it! Her har man alt man trenger. Digg! Og nå er jeg ikke lost alene i LA lenger heller. Folk jeg kjenner har endelig dukka opp! Hurra! Ah, kan ikke denne uka vare evig? Litt, bare…? Hugs!

BLOMST

blomst
blomst2
Blomst i håret og greier! Dette ble outfitbilder fra i går. jeans og svarte sko ser dere ikke så godt, da. Og heller ikke den røde bh-en som stipper frem litt under blusen. Fnis. Nå er klokka blitt ni på morran her, og jeg, som stod opp klokka fem, har blitt stuptrøtt på nytt. Jetlag, altså. Rare greier det der… Men ja. Jeg skal slappe av litt, så stikker jeg ned på treningsrommet og svetter litt. Så er det på tide å dolle seg opp og gjøre seg klar til det kommer kjentfolk hit. Tipper det blir en knallgøy torsdagskveld i LA! Hugs.