Babybilder av meg selv.>


Utdrag fra babyalbummet mitt.

Slik så jeg ut om baby. Jeg er så glad i babyalbummet mitt, så nå har jeg kjøpt rosa album til Vilja også. Jeg gleder meg til å begynne å ordne det. Fikk endel bilder i går, så jeg kan i grunn begynne når som helst. Når jeg har tid til det. Hun skal bli like glad i albummet sitt som jeg er i mitt. Basta.

I dag tok jeg forresten masse bilder av Vilja når hun smilte. Hun smiler jo så mye nå, og det er så deilig å se på! Hun blir bare nydeligere og nydeligere for hver dag som går, hun. På onsdag er hun to måneder gammel, og jeg kan nesten ikke slutte å tenke på hvor mye vi har å se frem til i tiden som kommer. Vi er så heldige. ♥

>

Materialistiske ønsker på morgenkvisten.>

For å høres urovekkende materialistisk ut; jeg har så lyst på disse to par skoene jeg fant på nettet tidlig i morrest! Åh. Det er lenge siden jeg har kjøpt meg sko nå. For lenge. Jeg har utrolig lyst på en knallrød og fiiiin jakke også. Jeg vet hvordan den ser ut, men jeg finner den ingen steder. Jeg har den bare i hodet mitt. Den er perfekt. Kanskje jeg burde lage den selv? Hadde jeg vært flink til sånt skulle jeg gjort det, men sannheten er at jeg ikke har peiling. Jeg kunne strikke en gang i tiden, men det er det eneste. Og det er lenge siden. Det får man dessverre ingen fin og rød jakke av så vidt jeg vet. Nuvel. Nå er det slutt på å snoke rundt i alle slags netbutikker med alle fristelser for i dag (i alle fall for noen timer), for nå er det noen andre som vil ha min fulle oppmerksomhet. Ciao.

>

A biker jacket and ripped jeans.>


Singlet og jeans fra Gina Tricot, jakke fra H&M (ny!), skjerf fra Cubus og sko fra Ellos.

Selv om det kanskje ikke har vært en så veldig travel dag i den forstand, har jeg likevel vært opptatt med noe i hele dag. Det har for det meste gått i amming, for Vilja har det man kaller økedøgn. Med andre ord; hun blir aldri mett. Vilja aldrimett. Derfor har jeg ikke rukket å gjøre noe av interesse i dag. Ikke før nå. Snart er det tid for En god nummer to på tv2, en norsk serie som er så utrolig morsom. Sånn humor har jeg. Jeg elsker/hater å bli flau på andres vegne, og i denne serien blir jeg så flau at jeg kjenner varmen spre seg i kinnene. It's fun. Så om du ikke har sett den kan du jo skru over til tv2 om cirka en halvtime, og le (sammen med meg) til magen din vrenger seg av smerte.

>

Cupcakes are pretty things.>

Nye smykker i shoppen. Eller rettere sagt nye smykker to come i shoppen. Har ikke lagt dem inn enda, men gjør det vel så raskt jeg har litt mer tid enn nå. Har endel andre smykker også, issmykker for eksempel, men jeg har ikke rukket å tatt bilde av dem enda. Det får bli når jeg har tid og ork til å gjøre det. I dag er det søndag, så i dag tar jeg egentlig fri fra alt som krever at jeg faktisk gjør noe. Resten av dagen skal brukes til kos og kakespising, akkurat som søndager er skapt for. Hva skal du gjøre?

>

Rare tanker kommer når man er trøtt.>

Det er lørdag og jeg svimser rundt i min nye bukse. Klokka er ni, men jeg har vært våken siden syv-halv åtte. Disse morgentimene har vart i en liten evighet allerede, og frokostappetitten har enda ikke meldt sin ankomst. Den trenger ikke komme før om ei lita stund heller, jeg stresser jo ikke akkurat. Vi har dessuten nettopp sett Lassie, og jeg undrer over et av de virkelig store spørsmålene her i livet; tisser Lassie aldri?

>

My new favorite pair of jeans.>


Ripped jeans fra Gina Tricot, converse kjøpt på Ebay, skjorte fra H&M og jakke fra Forever21.

Siden jeg ikke fant den dingsen som holder fast kameraet på stativet ble det slike outfitbilder i dag. Skjorten har jeg hatt på tidligere også, så her kan dere i alle fall se hvordan den ser ut. Jeg er bare overlykkelig for at buksen fra Gina Tricot faktisk passet. Jeg var sikker på at den skulle bli for trang i leggene. Jeg har jo fotballegger, men det gikk heldigvis veldig fint. Hvis ikke hadde jeg blitt skikkelig sint, kanskje så sint at jeg hadde funnet frem ei sag. If you catch my drift.

I kveld kommer Tina på besøk, og vi skal lage wok og se Norske Talenter. Jeg gleder meg kjempemasse. Lenge siden jeg har hatt en slik venninnekveld, så det er jammen på tide. Vi skal kose oss skikkelig, ædda bædda. Vilja skal selvfølgelig også få være med, så nå krysser jeg fingrene for at hun kommer til å være like blid som hun (nesten) alltid er. skal jeg se Glamourjentene på pc'n. Må oppdatere meg litt på et av TvNorges fantastiske programmer mens Vilja fremdeles sover. Ja, jeg er i grunn litt ironisk når jeg sier fantastiske, men jeg har egentlig ingen rett til å være det. Jeg ser jo faktisk på det. Hugs.

>

Happy birthday to you!>

1. Mammaen min og Vilja. 2. Jørgenbror. 3. Namnam. 4. Jørgen spiser namnam.

Dere har lenge mast om bilder av min kjekke tvillingbror, så nå får dere bilder av min kjekke tvillingbror. (Han kommer antagelig til å late som at det er verdens undergang å bli postet på bloggen min, men egentlig så liker han det. Det vet jeg.) I går hadde mammaen min bursdag (hurra!), så jeg, Vilja og Sala gikk nedover for å snylte middag og dessert. Det var ikke hvilkensomhelst middag heller. Pinnekjøtt. (Jula varer helt til påske.). Åh, det smakte jul helt inn til hjerterota, og det var godt. Jeg gleder meg til neste jul, for neste jul blir helt annerledes enn alle de andre, fantastiske julene (jul i flertall hørtes utrolig rart ut) jeg har hatt. Aww.

I går var jeg forresten også på barselstreff på helsestasjonen. Veldig gøy faktisk! Jeg har jo blitt helt gal etter å høre andres fødselshistorier og se babyene deres. Jeg har blitt litt avhengig av fødsler og babyer, jeg, og det må sies å være ganske… rart. Men det er heldigvis ikke det verste man kan bli avhengig av da, så lenge det ikke resulterer i fjorten-femten unger. Tenk at noen har fjorten unger. Det er nok til et helt fotballag, det! Utrolig! Vel, nå skal jeg spise frokost. Det er vel kanskje på tide når man har vært våken siden åtte-ni. Ha en fin dag!>

Ghost photographs.>

Fire spøkelsesbilder. Jeg kaller dem i alle fall det, for det er et spøkelsesaktig preg over dem, og de får meg til å le. Det har seg nemlig slik at jeg er den mest realistiske personen du kan støte på. Jeg tror ikke på noe overnaturlig eller uforklarende. Jeg tror på det vi kan bevise, og ingenting annet, så ordet «spøkelse» får meg til å le. Jeg tenker med en gang på desperate mennesker i programmer som «Jakten på den 6.sans» på tvnorge. Mennesker som påstår at de har evner nesten ingen andre har. De kan snakke med døde, de kan vite en hel historie av å ta på en gjenstand og gud vet hva de påstår de kan. Ikke for å være ondskapsfull, men jeg må le litt av sånt. Sånn er det vel når man har null forståelse for ting. Jeg klarer bare ikke tro på sånt, jeg. Tror du på overnaturlige ting?

>

Dagforvirring og supertirsdag.>

Nå er det jammen blitt tirsdagskveld igjen også, og da er det snart helg. Haha, tenker du kanskje nå, du kan å spøke og le du, Drea! Men jeg mener det. Det er snart helg igjen, for dagene går så fort at jeg alltid tror det er dagen før dagen det virkelig er. Som for eksempel i dag. Jeg var sikker på at det var mandag, men det er jo tirsdag. Så sannelig. (Nå hørtes jeg ut som en gammel dame.)

I dag er det tirsdag, min yndlingsukedag. Det er så mye gøy på tv! (Nå hørtes jeg ut som en feit, slapp tv-slave.) Og siden Vilja uansett blir veldig, veldig sinna om jeg legger henne fra meg kan jeg liksågodt sitte foran tv'n med henne i armene hele kvelden. Jeg elsker å holde henne når hun sover, og jeg vil jo ikke at hun skal bli lei seg heller. (Nå hørtes jeg ut som en typisk mamma.) Det er tirsdag, og jeg har skrevet saker og ting som får meg til å høres ut som en gammel, feit, slapp, og typisk tv-slavemammadame. Ja, jeg tror det oppsummerte dette innlegget ganske så godt.

Sånn helt forresten på slutten her. June Sundet har en ganske så interessant avstemning på bloggen sin i dag. Hun har satt i gang en bloggkåring hvor det store bloggforbildet skal kåres. Jeg er en av de nominerte, så om du mener jeg er et godt bloggforbilde hadde jeg blitt ekstra glad om du hadde orket å stemme på meg her. Jeg er glad fra før også altså, men da hadde jeg blitt ekstra glad. Og creds til June som kommer på en slik morsom kåring! Nå begynner tirsdagens tv-maraton snart, så nå jeg skal ta meg et glass O'boy og kose meg. (Har mest lyst på kakao, men jeg tar ikke sjansen på å drikke kakao med Vilja i armene. Jeg søler alltid.) Ha en fin kveld!>

Sassoon Professional Colour Care.>

Kan kjøpes i frisørsalonger. 1. Illuminating Clean Shampoo 250 kr. 2. Vbrant Condition 295 kr. 3. Deep Treat 295 kr.

Tid for litt reklame igjen. Nå har jeg brukt denne hårserien ei stund, og er dermed klar til å komme med mine meninger om den. Som dere allerede vet er jeg veldig glad i Sassoon- produkter, og selv om dette kanskje får meg til å høres dummere ut enn den idiotiske dama som sier «mm, det smaker godt!» på yoghurtreklamen; jeg ble ikke skuffet over disse produktene heller. Sassoon imponerer nok en gang. Noen av dere har jo kommentert at jeg har så fint hår (takk for det, forresten), og det kan jeg takke Sassoon mye for.

For et års tid siden så håret mitt mildt sagt jævlig ut. Det var slitt helt ut til kantene (nå nynner jeg på reklamesangen…), og når det ble vått føltes det som tyggis. Jeg hadde tyggishår. Skikkelig ekkelt tyggishår. Så begynte jeg å legge litt penger i hårserier, og fant raskt ut at billige shampooer ikke fungerte på langt nær så godt som de litt dyrere. Sånn begynte jakten på de virkelig gode hårproduktene.

Nå har jeg i grunn funnet hårprodukter som fungerer utmerket for meg. Sassoon Professional Colour Care er en beskyttende fargepleieserie som skal gjøre håret vektløst skinnende med frihet til å bevege seg naturlig. Høres jo i grunn rimelig fancy ut, don't you think? Håret blir nok ikke vektløst skinnende, men det blir absolutt skinnende, luftig og sunt. Produktene lukter rent, lett og godt uten å lukte for mye. Shampooen gjør håret rent som varer i flere dager, balsamen gjør håret mykt, glatt og glansfullt (og kan dessuten brukes hver dag) og kuren kurerer slitt og trist hår (kan brukes en gang i uken.) Man trenger selvfølgelig ikke alle disse produktene for å holde håret fint og sunt, men så lett som jeg får slitt hår tar jeg ikke sjansen på noe annet. Alle med hår på hodet har forresten godt av en hårkur i ny og ne, og til dere med farget hår; denne kuren er å anbefale.

Men nå skal jeg avslutte før jeg blir mistenkt for å lure dere til å kjøpe noe dere ikke trenger. Gjør hva dere vl, men jeg bare sier det; jeg liker disse produktene, og det er absolutt verdt å bruke penger på håret sitt. Ciao!

>