A second chance

_MG_4203-as-Smart-Object-1

Jeg har good news! Jeg kom inn på Norsk Fotofagskole, og skal gå der til høsten! Så da blir det back to school! Jeg har ikke annen utdanning enn videregående, så jeg kjenner det kribler litt i magen når jeg tenker på å bli student. Høsten kan ikke komme raskt nok nå! Jeg gleder meg skikkelig, skikkelig masse! Jeg kom jo inn på skolen i 2010 også, men måtte da takke nei til plassen av diverse personlige grunner. Nå får jeg en second chance! Kanskje det blir noe av meg og, til slutt..? Fnis. Jeg gleder meg veldig, og tror det kan bli utrolig bra for meg. Oh joy!

_MG_4134-as-Smart-Object-1Gladjente!

Treningsmodus

dreawork

Jeg er i så sykt treningsmodus om dagen, dere aner ikke! Og jeg begynner å merke at kroppen forandres, og går mot sånn den var for endel måneder siden. Da jeg var slank og fit! (Nå er jeg bare fit…) Disse bildene er fra i går, og før jeg løp/gikk opp og ned trappene til alle hoppbakkene (som er fem), gikk jeg en totimers tur i fjellet. Med ganske god stigning der også altså! Gjett om kroppen kjente det etter trappetreninga… Men det er jo sånn det er. Det er dette som må til for å nå målene mine. At jeg for øyeblikket trives ekstremt godt med all slags trening (og ser frem mot neste økt så fort den andre er over), ser jeg bare på som en kjempebonus.

knykendrea1

knykendrea2Både humøret og formen er på bedringens vei!

Trappetrening har jeg et hat/elsk-forhold til. Det er så jævlig vondt og tungt, men desto bedre er følelsen etter at man har gjennomført. Og desto bedre er følelsen når man forbedrer tiden sin fra gang til gang. På disse bildene ser man kun de tre største hoppbakkene. De to minste skal også gjennomføres. Ta en titt på bakkene i bakgrunnen der. Se på starten. Så ser du på enden helt der oppe. Jeg fikk høre at det var rundt 350 trinn i den største trappa. Når man da løper alle fem hoppbakkene opp og ned, så sier det seg selv at det blir en god del skritt. Jeg kan love at pulsen min var enig i det… Hashtag slitsomt! Ha en fin dag da, dere. Jeg skal på 3T og kicke ass! Hugs.

Skjørt

dreaaaaminskjørt222

Jeg åpner gardinene for å få inn lys nok til å kunne sminke meg uten å ende opp med mascara på nesen eller lipgloss like langt utenfor leppene som man ser femåringer gjør, som oftest med knallrød lebestift. Jeg ser ut. Sola er på plass. Det er vindstille, og fuglene kvitrer. Jeg smiler, og småløper bort til skapet. Tar ut skjørtet, og tar det på. Ikke for å være fin. Ikke for å gå ut i det. Ikke for å bli lagt merke til. Men for meg selv. Kun for meg selv. Jeg setter på musikk og danser rundt i rommet. Ikke faen om jeg skal være trist på en så fin mandag.

Blinded by love

_MG_4530-as-Smart-Object-12

Blinded by love skriver jeg, men jeg er ikke særlig blind. Ikke av kjærlighet, i alle fall. Det er rart. Å få meg forelska er ingen enkel sak. Det sies jo at vi jenter/kvinner/kjerringer/bitches/whatever du vil kalle oss, er ganske så vanskelige å gjøre til lags. At vi krever veldig mye av en mann. Om det er sant eller ikke, aner jeg ikke, men jeg kan snakke for meg selv; En mann trenger ikke være supermann. Kanskje er det det han ikke trenger å være. En supermann prøver for mye, nemlig. Jeg leter ikke etter en rørlegger, en mekaniker, en elektriker, en gentleman, en hva-det-nå-er-vi-kvinner-så-påståelig-ønsker-av-en-mann. Jeg er rett og slett bare på utkikk etter en som får meg til å le, som jeg har god kommunikasjon med og som jeg finner tiltrekkende. Så enkelt. Men uansett hvor enkelt det er, så er jeg singel. Kanskje er det ikke vi jenter som har for store krav allikevel. Kanskje er det bare menn som rett og slett prøver for hardt.

Forresten. Fotograferingslysten er tilbake for fullt. Om noen i Trondheim er gira på å være modell, så rop ut i kommentarfeltet. Jeg er klar for å finne på gøyale ting, fortenk! Om du har lyst og i tillegg har noen ideer, så ikke vær redd for å gi et lite pip! Det er forresten litt rart å tenke på hvordan ting henger sammen. Hadde ikke pappa dødd da jeg var 14, er det ikke sikkert at jeg hadde blitt mor så tidlig i livet, og da hadde ikke Vilja eksistert. Og hadde det ikke vært for at Vilja ble til, så er det ikke sikkert jeg hadde funnet gleden ved å fotografere heller. Men sånn ble og er det altså. Og det er jeg – på tross av det negative – veldig taknemlig for.

Look of the day

loookoftorday_MG_4454-as-Smart-Object-1
Dagens look: brunsotede øyne og wet hair! Og mamma har endelig malt stua hvit, så nå er den en perfekt location til å ta selfies. Haha! Det er bra jeg har fokus på det viktige, lissom… Jaja. Jeg er altså hjemme hos mamma på Frøya i helgen, for i dag har jeg en fotojobb her ute. En noe annerledes jobb enn jeg har gjort tidligere, men hey! Jeg og Mr.Canon er kjempeklare for å gjøre en innsats. God helg! 

Fokus på voldtekt

stoppvoldtekt

I det siste har det vært større fokus på voldtekt, og for en stund siden skreiv jeg dette blogginnlegget om min egen erfaring med voldtekt. I går ble jeg intervjuet av P4 om temaet (har dessverre ikke funnet intervjuet på podcast enda), og etterhvert kommer det en sak hos Kvinneguiden også. Jeg syns det er kjempebra at det fokuseres på voldtekt om dagen, og da spesielt vennevoldtekt på fest. Hvem skulle tro at de fleste voldtekter som skjer, faktisk er voldtekter på fest hvor offeret kjenner gjerningspersonen? Det er sjukt.

Jeg blir så sint. Jeg blir sint av at det finnes mennesker som gjør sånt. Og jeg blir sint av at det finnes mennesker som forsvarer det. Og jeg blir sint av at man skylder på offeret. Joda, jenter kan tenke seg litt om og være fornuftige, men uansett hva ei jente gjør, så er det aldri en invitasjon til voldtekt – som er en handling uten begge parters samtykke! Det må det prates om. Jeg tror at det å prate om det, kan øke anmeldelsesstatistikken. I dag anmeldes kun 1 av 10 voldtekter. Det er altfor få. Det må endres! STOPP VOLDTEKT. 

Treningsfavoritter

treningsbagnjeeee

Her ser dere noen av mine treningsfavoritter. Skoene fra Reebok, matchende rosa headset, treningsbage fra Nike, treningshansker fra jeghuskerikkemerket og tights fra Maxtrim! Jeg har endelig kommet gang med trening igjen, men bildene av bicepsflexen min skal jeg spare dere for… Snakk om fiskeboller, da! Heldigvis har kroppen godt muskelminne, så om ikke altfor lenge er jeg tilbake der jeg var før kneoperasjonen. (Les: latskapen etter kneoperasjonen…) I dag har jeg vært på 3T, og nå skal jeg ta meg en tur i Knyken for litt trappetrening. (Gah…) Gleden av kondisjonstrening har ikke meldt sin ankoms helt riktig enda…. Hugs! 

Blog makeover

sommerfeeeeel dasdsa

Da er det nye designet på plass! Jeg er veldig fornøyd, og syns det er rent, ryddig og enkelt uten å være kjedelig! Og bildene kommer jo i fokus. Da blir jeg motivert til å ta bedre bilder til bloggen også. Det er ikke feil. No more crappy iPhone photos! Hah! Hva syns du?

Coming up

_MG_4329-as-Smart-Object-1 _MG_4315-as-Smart-Object-1

Akkurat nå: Ulltøfler og mac og seng. Nytt bloggdesign nærmer seg, og her er en liten sniktitt. Rart det der, hvor gøy det er med bloggendringer og sånt! Det er nesten som å bytte hårfarge… Haha! Håper det blir fint i alle fall. Klemz.

Summer fashion H&M

_MG_3948-as-Smart-Object-1 _MG_3915-as-Smart-Object-1

Jeg tror dette blir ganske et ganske så fint antrekk til sommeren, sammen med en jeansjakke og et par hvite converse eller tøysko! Jeg kjenner jeg gleder meg til å kunne gå ute i skjørt uten strømpebukse igjen altså. Uten å fryse! Og soooool og brunfarge! Aaaah. Sommer er fint. Hugs.