Axel & Storebror – Verdens beste land

hankogdrea

Hei! På fredag dukket Hans-Erik Dyvik Husby, kanskje mer kjent som Hank von Helvete, opp på kontoret. Kjempehyggelig! For tiden er han aktuell med det nye bandet Axel & Storebror, et band som etter min mening sitter på en kommende kjempehit! Verdens beste land, som du kan se i videoen over, er utrolig catchy, den setter seg fort og den er jævla kul. Jeg digger den!

selfiedreeea
Ellers tok jeg faktisk turen til Frøya for helga. Så blir det tilbake til Trondheim igjen med flyttelasset til uka. Endelig! Endelig får jeg flytta inn i Trondheim. Det blir så utrolig godt å komme på plass! Gleder meg veldig, veldig, veldig. Hurra!

Having fun in town

fnis
social
uteibyen

1. Meg og Nathalie. 2. Meg, Nathalie og Anders. 3. Meg og Linda. 

Jeg har jo begynt å jobbe litt i Trondheim nå, og da blir det jo endel tid her i byen. Det beste med det, er å være sosial igjen! På impuls! Impulsvinkveld på pub med dart, impulskino,  et par rolige impulsøl på Café Løkka. Jeg liiiiiiker det! Tror ikke jeg får sagt hvor godt det skal bli å komme på plass på Byåsen, hvor jeg flytter inn på førstkommende mandag. Trondheim, jeg liker deg. ♥

Om tiden flyr

seng
flowers
time2

Når tida ikke står stille, eller kanskje enda verre – når den går så fort at det plutselig går litt for fort i svingene – prøver jeg i blant og stoppe den, om så bare for en liten stund. Om det enten er ved å bare ligge på stuegulvet med høy musikk på, uten å tenke på annet enn akkurat det jeg hører på, eller om det er å slå av både Facebook og mobil, slå på en hjernedød tv-serie som ikke krever så altfor mye av meg, men som allikevel krever akkurat nok til å holde fokus og konsentrasjonen på plass. Slik at tankene ikke plutselig hopper over på hva jeg skal ha på meg i morgen eller hvordan jeg skal gå løs på ukas nye utfordringer og oppgaver, eller hvordan livet blir om fem år fra nå. Eller hvo… Vel, Du skjønner kanskje tegninga.

Men, å stoppe tiden på ordentlig er jo ikke mulig. Jeg skulle virkelig ønske det gikk an. Det er så mye jeg vil gjøre. Så mye jeg vil rekke! Da er det ikke så lett å bare stoppe tiden for seg selv, og samtidig vite at alt annet og alle andre fortsetter uten en. Tenk på alt som skjer rundt omkring i verden den halvtimen jeg ligger på stuegulvet og hører Susanne Sundfør synge om å hoppe ut fra vinduet og angre seg midt i mellom åttende og syvende etasje, da. Eller mens jeg sitter og ser på at Dr.Phil, en tilsynelatende oppegående doktor, mobber gjestene sine foran en sal som raskt fylles med hånlig latter. Eller ikke minst; mens jeg sitter her og bruker bloggen som et sånt pausemoment ved å rable ned masse uviktig babbel ingen får noe som helst ut av. Vel. Jeg fikk i alle fall det lille avbrekket fra alt annet som faktisk betyr noe. Noe i meg sier at det faktisk kan være så ganske så viktig, det óg.

Drea in the city

blondie1
bloggjcs
forbloggen

Hei! I det siste har det jo skjedd litt greier, så jeg har ikke hatt tid til å blogge noe som helst, omtrent! Ikke at det har vært så farlig for noen, men… Ja. Her er det: 1. Jeg har blitt blond igjen. Platinablond. 2. Jeg har endelig fått leilighet i Trondheim, og flytter om en uke! Yay! Drea in the city! 3. Jeg har operert kneet, og det som skulle være en enkel meniskoperasjon, viste seg å bli til 6 lange uker på krykker. Yaaawn. 4. Jeg har begynt å jobbe så smått med supergøyale ting i Trondheim! Som for eksempel Jesus Christ Superstar som var forrige helg, som du kan se bilde av over. Flinke folk, super forestilling og ei super helg!

Det var altså den siste tiden (veldig) kort oppsummert. Men nå som jeg flytter til storbyen og greier, så fiksa jeg liksågodt litt på hele layouten på bloggen og. Så nå er jeg klar for å ta fatt på blogginga igjen. Ciao!

Tilbakeblikk

dreaen mingizze

Tilbakeblikk.