Sexy dame eller vaskedame fra helvete?>

Ser det ut som håret ditt tilhører vaskedama fra helvete, eller ser det kanskje ut som om du har sovnet i salongen?
Fortvil ikke; det er tydeligvis in å se slik ut nå! For alle oss hårfarge-entusiaster; JIPPI! Nå slipper vi å ergres over tørt og fluffy hår etter flere år med hårfarging og bleking. Finally!

Apropos hår. Aner ikke hva jeg skal gjøre med håret mitt. I've tried it all: blondt, rødt, brunt, blondt med svart underhår. Har ikke hatt svart hår enda, men det holder jeg meg langt unna. Jeg har også hatt endel ulike frisyrer; lang pannelugg osv. Vurdrerer å gå tilbake til blond.. Kanskje ikke platinablond, like before, men helt plain blond.. Jeje, vanskelig, vanskelig.. Jeg har ALLTID lyst til å gjøre noe nytt, men.. Hva nytt skal jeg prøve denne gangen? Forslag? Give me, give me! For akkurat nå føler jeg meg som selve vaskedama fra helvete.

Uansett. Her er en liten ønskeliste. Eller, bilde med ønsketing.. More to come, regner jeg med.. Ønsker meg egentlig ALT!

wishlist

>

Dagens outfit.>

Blogger sent i dag, mye å gjøre på skolen fortiden.
Uansett. Dette er ikke en blogg om skole. Dette hadde jeg på meg i dag:
Det meste er faktisk fra Cubus. (Kjøpt på salg. Billige klær er alltid bra!)

Vesten og skjørtet er begge fra Cubus, singletten under vesten er fra HM og skoene er fra Økonomi Sko (Faktisk..) Husker ikke prisene på dette, men som dere sikkert har skjønt: veldig billig!

djeadag2

djeadjea djeasklr

>

Sprudlende engasjement og herlig galskap.>

Greit nok; jeg liker shopping jeg også. Jeg liker klær. Jeg liker fine ting som kan kjøpes for mange, mange penger. Det betyr likevel ikke at jeg har en trang til å måtte kjøpe dem. Det betyr likevel ikke at jeg bruker penger jeg ikke har. Akkurat det kan man vel ikke si om de på TV'n. De i «Luksusfellen». Fy faen, jeg skjønner nesten ikke hvordan det går an. Men, jeg skjønner det så akkurat.

Jeg forstår selvfølgelig at det kan være fristende å shoppe hemningsløst; med sprudlende engasjement og herlig galskap. Men akkurat hvilken galskap som skal til for å bruke 250 000 kroner man ikke har, vet jeg ikke. Den slags galskap er alt annet enn herlig. Engasjementet er det vel kanskje ikke noe å si på. Det er overbevisende sprudlende; så lenge det varer. Når det er over; ja, da er man plutselig fanget i luksusfellen.

Uansett; I'm not one of those, heldigvis. Her er et par bilder av plagg jeg fremdeles venter spent på at kommer i posten. Venter på ca. 20 plagg, så to bilder får nesten holde.. Dette er forresten shopping jeg har gjort  både  med sprudlende engasjement OG herlig galskap.(viktig å ha med at den herlige galskapen fremdeles er trygt fanget i meg; og ikke omvendt.) Heldigvis.

Forresten: vil anbefale alle å ta en tur innom http://www.harpersbazaar.com/      Veldig bra side!

07276586301

Kjole: 349 kr, La Redoute.

07291368001
Skoletter 265,50 kr, La Redoute

>

Dagens outfit.>

Ny dongribukse = flopp flopper (Det er hva jeg kaller sidefelsk). Derfor valgte jeg å ha en god og løs topp over idag. Relaxed outfit i dag, for å si det sånn. Kanskje litt penere enn joggeklær; men like behagelig! Kanskje litt kjedelig farger (eller mangelen på det.); alt er i svart. Men, dette var altså det jeg fant i skapet i dag. Farger får bli en annen gang. Anyways: Jeg liker det.

Forresten; gleder meg utrolig til å fått ferdig det lille studioet mitt. Da kan jeg endelig slippe photoshop (altså, forstå meg rett. Jeg elsker photoshop, meen. Blææh. Lei av å fjerne bakgrunn i photoshop, blir ikke så bra resultat heller. Da kanskje jeg får med hodet mitt på bildene også, siden jeg da slipper å ta bilder i speilet.. )

hahaha222

ferdig2 earjaernhkjaerna

stjerner

>

Pinkalishious!>

Har kjøpt meg to parykker. Jævligt kule. En knallrosa og en brun. Gleder meg til å ta bilder i det hjemmelagede fotostudioet jeg skal lage meg når vi flytter inn i huset vi snart tar over. Kommer da til å ta kule bilder av både meg selv, Tina, Gina og hvem det måtte være. Da skal bloggen min bli kulere også, kommer da til å legge ut kule bilder av f.eks. my precious parykks, kule outfits og masse andre ting (JA, jeg har vel stjelt noen av disse ideene på andre blogger, but who cares..).
Her er noen bilder jeg tok av parykkene.. Måtte selvfølgelig ta bilder med en gang jeg fikk dem. More to come!

djeadjea

jooosa

brunette

pinkalishious

>